[B3 1.6 TD] Zanikło wszystko w zegarach
[B3 1.6 TD] Zanikło wszystko w zegarach
Witam
Mam problem z zegarami a mianowicie po przekreceniu kluczyka nieswieci zadna kontrolka ( auto odpala normalnie ,deska ma podswietlenie ,zegarek chodzi, swiatła działaja, kierunki, awaryjne....)nie działa równiez predkosciomierz, niepokazuje temp. i wskażnik paliwa tez niedziała, niemam pojecia co sie tam mogło stac, moze jakis bezpiecznik? Jesli był juz taki problem na forum to sorry ale niemogłem nic takiego znalesc...
Mam problem z zegarami a mianowicie po przekreceniu kluczyka nieswieci zadna kontrolka ( auto odpala normalnie ,deska ma podswietlenie ,zegarek chodzi, swiatła działaja, kierunki, awaryjne....)nie działa równiez predkosciomierz, niepokazuje temp. i wskażnik paliwa tez niedziała, niemam pojecia co sie tam mogło stac, moze jakis bezpiecznik? Jesli był juz taki problem na forum to sorry ale niemogłem nic takiego znalesc...
opis bezpieczników viewtopic.php?t=120&start=0
hmm w sumie to mozliwe bo czasmi po przekreceniu kluczyka po chwili dopiero zaczyna krecic silnik najpierw myslałem ze to wina klem ale wyczysciłem je i dalej jest to samo ( w momecie zanikniecia tego wszystkiego w zegarach stacyjka własnie tak sie zachowała... co zrobic w tej sytuacji i czy to moze byc powodem??
- davidpolska
- Forum Audi 80
koledzy ja mam taki sam problem, z tym ze mi auto pali na dotyk, ale w pewnym momencie zegary przestały pracować ( nie działa wskażnik temp;obrotomierz;prędkościomerz; i świateł cofania nie ma też);; wszystko w jednym momencie przestąło działać,, a podswietlanie zegarów działa i zegarek też; osiwtlenie w kabinie też.. pomocy