[80 b4] wymiana tapicerki
[80 b4] wymiana tapicerki
witam.A więc jak w temacie przedstawię moją prace którą wykonałem w przeciągu dwóch miesięcy.Jeszcze nie wszystko skończone bo pozostała podsufitka ,no i niestety już nie w tym roku z powodu pogody.Co do całego opisu i zdjęć w późniejszym czasie brak czasu.Zaraz pewnie też mi się oberwie za bałagan w samochodzie ale wiadomo jaka pogoda i nie bardzo mam czas na sprzątanie.Do wykonania tej tapicerki zużyłem 8 metrów bieżących eko skóry i 2 metry bieżące weluru, dwie puszki kleju moment (patexa).
Na pewno nie wszystkim będzie się podobać ,efekt oceńcie sami.
A oto i zdjęcia.
miała być prawdziwa skóra ale jak zobaczyłem cenę to mi się odechciało dlatego padło na eko ,dodam że była to moja pierwsza zabawa z maszyną do szycia i z tego typu sprawą.
Parę rzeczy nie wyszło ale nie jestem tapicerem.
Na pewno nie wszystkim będzie się podobać ,efekt oceńcie sami.
A oto i zdjęcia.
miała być prawdziwa skóra ale jak zobaczyłem cenę to mi się odechciało dlatego padło na eko ,dodam że była to moja pierwsza zabawa z maszyną do szycia i z tego typu sprawą.
Parę rzeczy nie wyszło ale nie jestem tapicerem.
Jak dla mnie efekt bardzo ładny Szacunek za masę włożonej pracy.
Jakbyś się nudził To proponuje poszukać jasnej deski do przekładki i wtedy efekt będzie, przynajmniej dla mnie, "super menciu ok cool" :mrgreen: Ewentualnie można obszyć/obić górną część deski jasną skórą tak jak boczki. Niestety wtedy trzeba się liczyć z tym, że decha będzie się odbijać w szybie co utrudnia trochę precyzyjne manewry w słoneczne dni.
Pozdrawiam
Jakbyś się nudził To proponuje poszukać jasnej deski do przekładki i wtedy efekt będzie, przynajmniej dla mnie, "super menciu ok cool" :mrgreen: Ewentualnie można obszyć/obić górną część deski jasną skórą tak jak boczki. Niestety wtedy trzeba się liczyć z tym, że decha będzie się odbijać w szybie co utrudnia trochę precyzyjne manewry w słoneczne dni.
Pozdrawiam