[b4] Zderzak przedni - jaki wybrac ?
zderzak z 90 w 80
planuje zamontowanie zderzaka z 90tki do mojej 80 B3 i chcialbym sie dowiedziec czy nie bedzie problemow z taka operacja......... z tylu mam blende i lampy z 90, prawdopodobnie cala klapa bagaznika byla wymieniona. Wiem, ze taka przerobka wiaze sie ze zmiana lamp przednich na gladkie klosze bez migaczy (chyba niekoniecznie tak mi sie zdaje)
viewtopic.php?t=643
viewtopic.php?t=643
Można ewentualnie zaspawać otwory po halogenach i kierunkach ale to nie ma najmniejszego sensu, przynajmniej mi się tak wydaje, wtedy zderzak będzie się różnił jedynie listwą chromowaną, ja zdecydowałem się na zmianę w swojej 90 na zderzak z coupe i jestem z tej zmiany zadowolony. Teraz poluje na zderzak z S2 ale ceny trochę odstraszają. POLECAM!
nawet nie mam zamiaru tak robic bo to wlasnie na tych halogenach i kierunkach mi zalezy najbardziej. A pro po S2 to faktycznie ceny nie napawaja optymizmemRadek5V pisze:Można ewentualnie zaspawać otwory po halogenach i kierunkach ale to nie ma najmniejszego sensu, przynajmniej mi się tak wydaje, wtedy zderzak będzie się różnił jedynie listwą chromowaną
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
[b4] Zderzak przedni - jaki wybrac ?
Witam.
Pierwszy raz się tu udzielam więc jakbym coś zrobił nie tak to musicie mi wybaczyć
W tym tygodniu stałem się szczęśliwym posiadaczem audi 80 B4 2.0 jest ono trochę uszkodzone z przodu (zderzak lampa i błotnik od pasażera i delikatnie maska). Zastanawiam się nad zakupem zderzaka i nie wiem czy kupić serie czy coś innego. I w związku z tym mam pytanie zderzak od AUDI 80 B4 S2 S 2 RS2 CABRIO będzie pasował do audi 80 B4 sedana. Interesuje mnie to czy mocowania pasują oraz czy jest od niższy od seryjne bo w niedalekiej przyszłości planuje obniżenie autka . Może to głupie pytanie ale pierwszy raz mam audi =p
Pierwszy raz się tu udzielam więc jakbym coś zrobił nie tak to musicie mi wybaczyć
W tym tygodniu stałem się szczęśliwym posiadaczem audi 80 B4 2.0 jest ono trochę uszkodzone z przodu (zderzak lampa i błotnik od pasażera i delikatnie maska). Zastanawiam się nad zakupem zderzaka i nie wiem czy kupić serie czy coś innego. I w związku z tym mam pytanie zderzak od AUDI 80 B4 S2 S 2 RS2 CABRIO będzie pasował do audi 80 B4 sedana. Interesuje mnie to czy mocowania pasują oraz czy jest od niższy od seryjne bo w niedalekiej przyszłości planuje obniżenie autka . Może to głupie pytanie ale pierwszy raz mam audi =p
Ostatnio zmieniony 12 mar 2010, 09:05 przez Arturo997, łącznie zmieniany 2 razy.
Kto pyta nie błądziArturo997 pisze:Może to głupie pytanie
Wszystkie zderzaki będą pasowały ale pamiętaj że oprócz zderzaka musisz dokupić wtedy odpowiednie oświetlenie ( w przypadku RS2, cabrio - 1000 zł ).
Weź to pod uwagę.
Aha, i jeszcze kratki do cabrio to koszt ok 400 zł.
PS. Jakby co mam zderzak cabrio na handel.
Znalazłem zderzak za 300zł z przesyłka więc to chyba dobra cena (bez halogenów i kierunków). A oświetlenie mogę kupić z czasem a poza tym chyba zawsze mogę założyć listwy które na tą chwile zakryją mi otwory na halogeny i kierunki. Dobrze kombinuje? A tak na marginesie chętnie kupię błotnik od strony pasażera i 2 lampki + kierunek od strony pasażera koniecznie czarne =p aaa i błotnik bez dziury na kierunek
Wybacz ale nie wiem jak wygląda model po lifcie i przed=/ daj mi jakieś fotki to Ci powiem
A te listwy nie będą pasowały? czy będzie to beznadziejnie wyglądać? bo w sumie ten zderzak wygląda tak jak od B4 tylko ze w tej listwie ma kierunek i halogen bynajmniej tak mi się wydaje... jeśli się mylę to mnie poprawcie...
A te listwy nie będą pasowały? czy będzie to beznadziejnie wyglądać? bo w sumie ten zderzak wygląda tak jak od B4 tylko ze w tej listwie ma kierunek i halogen bynajmniej tak mi się wydaje... jeśli się mylę to mnie poprawcie...