[80 b4] wymiana tapicerki
cieszy mnie że podoba się kolegom klubowiczom, co do zagłówków też myślę że lepiej by wyglądały obszyte w eko ale jak na razie nie mam pomysłu jak się do nich dobrać ,ponieważ chciałbym zrobić tak samo jak robiłem fotele,czyli ściągnąć stary materiał rozpruć odrysować i zszyć tak jak oryginał i tu liczę na pomoc kolegów może wiecie jak to zrobić.A co do deski rozdzielczej też się zastanawiam nad obszyciem ale tylko dolną część , i z miłą chęciom zobaczył bym jak wygląda oryginalna w skórze. Także jak ktoś ma jakieś foty to poproszę.
Polaczenie kolorow ciekawe tak na 5+.......Pomysl świetny 6.......... wykonanie jak na profesjonalnego tapicera 4-....... efekt jak na rezacza z PKA80 6........ Ogolnie 5+
Podziwam cie za odwage, za wielkosc pracy jak wlozyles i za pomysl.
Ps. Sam sie za to bede zabieral tylko musze trafic odpowiednie fotele jako baze, moje juz sie nienadaja...
Podziwam cie za odwage, za wielkosc pracy jak wlozyles i za pomysl.
Ps. Sam sie za to bede zabieral tylko musze trafic odpowiednie fotele jako baze, moje juz sie nienadaja...
- radziobiker
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
obszycie jednego fotela 1 dzień,drugi na poskładanie wszystkiego,i rozprucie następnego fotela.Mi to zajeło 2 miesiące bo nie mogłem odstawić samochodu, i robiłem w wolnym czasie ale mogę powiedzieć że w tydzień można to zrobić bez problemu.Właśnie jestem w trakcie obszywania zagłówków jak skończe to i story będzie.
- Prezesik_lodz
- Forum Audi 80
- Kontakt: