[B3/B4 ALL] Własny schowek zamiast kaseciaka
[B3/B4 ALL] Własny schowek zamiast kaseciaka
No jeszcze nigdy nie miałem przyjemności tutaj coś napisać.
Więc jak każdy pewnie się domyśla miałem tunel środkowy z tym śmiesznych schowkiem na kasety. Jako że w kupnie innego ciągle coś mi przeszkadzało postanowiłem sam jakoś temu zaradzić.
Na zdjęciach widać efekt końcowy gdyż wcześniej fotek nie zrobiłem.
Pojemniczek jest pospawany z blaszki 1,5mm o ile się nie mylę, i wyklejony czarnym filcem. Wymiary wzorowałem na wyjętym pojemniku do kaset.
Więc jak każdy pewnie się domyśla miałem tunel środkowy z tym śmiesznych schowkiem na kasety. Jako że w kupnie innego ciągle coś mi przeszkadzało postanowiłem sam jakoś temu zaradzić.
Na zdjęciach widać efekt końcowy gdyż wcześniej fotek nie zrobiłem.
Pojemniczek jest pospawany z blaszki 1,5mm o ile się nie mylę, i wyklejony czarnym filcem. Wymiary wzorowałem na wyjętym pojemniku do kaset.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Myślałem ale jako że ta ściankę trzeba by było wyłamać czy wyciąć to zostałem przy przegrodach. I zostało parę innych kwestii. Musiał bym swój pojemnik zrobić płytszy a wtedy te łapki mocujące już by mi nie łapały. Ogólnie wszystko do zrobienia ale mi przegródki odpowiadają. Przynajmniej wszystko nie jeździ tam
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Dobra robota cosmeet Pamiętam, że Danek swego czasu, prezentował coś bardzo podobnego.
Labiel, Ty masz łeb <ok> już chyba wiem jakie będzie moje następne rezanko, bo mi czegoś takiego bardzo brakuje, a i przy okazji naprawię sobie podświetlenie zapalniczkiLabiel pisze:Można było z tego jeszcze zrobić miejsce na kubek
Wydaję mi się, że zrobienie dziury na zapalniczkę jest mniej pracochłonne, sam to robiłem w 90tce przy okazji montażu dodatkowych zegarów i zajęło mi to kilkanaście minutcosmeet pisze:jmm pisze: To chyba łatwiej byłoby kupić tunel od wersji bez schowka na kasety za 20-50zł na allegro
Nie mówię że nie, ale albo co napisałem to już sprzedane, albo nie było zapalniczki jak u mnie. A tak mam coś swojego.
Ciekawy jest natomiast pomysł na wyrezanie tam uchwytu na kubek, tylko jak?:)
cosmeet, pomysl trafiajacy idealnie w moj problem, myslalem ze tylko mi tak przeszkadza ten schowek
Jedna kasete trzymam i mam ja do skrobania szyb z lodu, sprawdza sie zawsze
Ja bym jeszcze wyciol nowy materiał do ori rynienki zeby tak samo swiezo wygladaly, przegrodka jest dobra bo wtedy np. tel. nie lata po calej rynience jak zyd po pustym sklepie
Dobra robota <ok>
Jedna kasete trzymam i mam ja do skrobania szyb z lodu, sprawdza sie zawsze
Ja bym jeszcze wyciol nowy materiał do ori rynienki zeby tak samo swiezo wygladaly, przegrodka jest dobra bo wtedy np. tel. nie lata po calej rynience jak zyd po pustym sklepie
a ja zaloze podświetlanie w tylnej popielniczce, planuje to zrobic odkad mam Compi, tylko zawsze sobie powtarzam ze zrobie to jak bede tunel zakladal bez schowka na kasety <czesiek>przy okazji naprawię sobie podświetlenie zapalniczki