[80/90 all] Jakie amortyzatory do b3
[80/90 all] Jakie amortyzatory do b3
Witam serdecznie!
Chciałbym prosić o pomoc, jakie amortyzatory( wkłady) do b3 90l, zawieszenie jest obniżone(nie wiem o ile, sprężyny h&r).
Dziękuję za ewentualną pomoci pozdrawiam innych właścicieli oooo.
Chciałbym prosić o pomoc, jakie amortyzatory( wkłady) do b3 90l, zawieszenie jest obniżone(nie wiem o ile, sprężyny h&r).
Dziękuję za ewentualną pomoci pozdrawiam innych właścicieli oooo.
Ostatnio zmieniony 16 mar 2007, 21:48 przez Rafik, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam wszystkich użytkowników forum i dziękuję za tak szybką odpowiedź.
Chciałbym zapytać również o rozmiar opon mam naciągnięte na borbet bs 215/45/16, czyna te felgi można założyć coś o trochę wyższym profilu, a węższego.
Pytania moje mogą wydawać się laickie, ale moja przygoda z audi dopiero się zaczęła.
do tej pory jeździłóem xm.
DZiękuję i pozdrawiam.
Chciałbym zapytać również o rozmiar opon mam naciągnięte na borbet bs 215/45/16, czyna te felgi można założyć coś o trochę wyższym profilu, a węższego.
Pytania moje mogą wydawać się laickie, ale moja przygoda z audi dopiero się zaczęła.
DZiękuję i pozdrawiam.
Stronka :Rafik pisze:Witam wszystkich użytkowników forum i dziękuję za tak szybką odpowiedź.
DZiękuję i pozdrawiam.
http://www.opony.pl/zamienniki.asp
Ja bym zalorzył 195/55/16