[B2] Deska rozdz. od B3 do B2 (przejsciowki)
[B2] Deska rozdz. od B3 do B2 (przejsciowki)
Mam pytanie mam swoja fajna B2 86 rok diesel jednak mam ochote zmienic deske rozdzielczna od B3 . I mam pytanie czy ktos sie orientuje czy od b3 do b2 bedzie pasowac ?? dzieki za podpowiedzi )
Ostatnio zmieniony 16 lis 2008, 18:39 przez toudik86, łącznie zmieniany 1 raz.
W Gdyni było (lub nadal jest) Scirocco I z deską z B3/B4 więc to może to samo auto, to auto widziałem kilka lat temu na parkingu w Cisowie, włożyć się da wszystko trzeba by pomierzyć szerokość kabiny w B2 i deski i wtedy wszystko będzie jasne.marianb pisze:Kiedyś, kiedyś jeszcze jak nie miałem audi kolega miał Sirocco I (czy jak to się tam pisze) i miał w nim taką fajną dechę okrągła od jakiegoś innego samochodu. Później okazało się że była ona od B3 lub B4. Więc i do B2 pewnie jakoś da się włożyć
Tamto wtedy było żółte i miało mooocno poszerzane błotniki jakimiś laminatami.benek77 pisze:W Gdyni było (lub nadal jest) Scirocco I z deską z B3/B4 więc to może to samo auto, to auto widziałem kilka lat temu na parkingu w Cisowie, włożyć się da wszystko trzeba by pomierzyć szerokość kabiny w B2 i deski i wtedy wszystko będzie jasne.