[80 b4 2.0E] NIEPALI :(((
[80 b4 2.0E] NIEPALI :(((
Mam niewąski problem.
Autko mi coś dziś padło ( naszczęście pod blokiem kolegi ale to była 2 w nocy:/)
Zapalam go i niby kreci kreci ale niemorze dokręcić , morze jak by iskry niemiał , na szybkosci zaczełem sciągać kable z świec i znowu je nakładać z nadzieją ,że to mnie uratuje i nic
Od jakiegoś czasu miałem tak ,że jak go odpalałem na zimnym to palił na 2 gary a dwa następne po 2-3 sekundach się załanczały
Póki co niechce ciągać fury po mechanikach , morze to jakiś pierdół i sam go naprawie
Oczywiście z waszą pomocą
Dodam ,że pare miesięcy temu wymieniałem aparat zapłonowy.
Autko mi coś dziś padło ( naszczęście pod blokiem kolegi ale to była 2 w nocy:/)
Zapalam go i niby kreci kreci ale niemorze dokręcić , morze jak by iskry niemiał , na szybkosci zaczełem sciągać kable z świec i znowu je nakładać z nadzieją ,że to mnie uratuje i nic
Od jakiegoś czasu miałem tak ,że jak go odpalałem na zimnym to palił na 2 gary a dwa następne po 2-3 sekundach się załanczały
Póki co niechce ciągać fury po mechanikach , morze to jakiś pierdół i sam go naprawie
Oczywiście z waszą pomocą
Dodam ,że pare miesięcy temu wymieniałem aparat zapłonowy.
Ostatnio zmieniony 28 mar 2007, 11:37 przez halas, łącznie zmieniany 1 raz.
- czarek_d20
- Forum Audi 80
- kilerek 23
- Forum Audi 80
Brat miał podobnie w toledo. Wymienił pompe paliwa ale okazało się że niepotrzebnie. Problem był taki że zatankował benzyne w jednej ze stacji. Benzyna była takiej jakości że rozmyła gumową uszczelkę pompy paliwa. Pompa była zatarta od tej gumy a filtr paliwa zapchany. Po wymianie filtra paliwa jest ok. Tylko że tak było w jego przypadku