[b4]podswietlenie
[b4]podswietlenie
witam nie działa mi podswietlenie pokreteł od nawiewow napisze mi moze ktos od czego mam zaczac zeby zdemontowac ten cały srodek pozdrawiam dzieki
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Wstawiaj śmiało. Ja mam u siebie założone czerwone i jest delikatna ale krwista czerwień. :mrgreen:gniado pisze:to ja odkopię temat... Jak wiecie tam w podświetleniu pokręteł od klimy jest taki marchewkowo - niebieski plastik filtrujący światło. standardowo są tam białe żaróweczki, myślałem jednak o wstawieniu czerwonych. nie pogryzie się to z niebieskim? nie wyjdzie jakieś fioletowo-beznadziejne coś?
nie mieli czerwonych ale już zamówiona jest folia do lamp bo będę sobie robił a'la colorline, to i żaróweczki okleję tą folią. Te od zegarów i te od pokręteł.Wstawiaj śmiało. Ja mam u siebie założone czerwone i jest delikatna ale krwista czerwień.
Mam jeszcze jedno pytanie, odnośnie innego podświetlenia - da radę coś zrobić żeby wszystkie guziki na konsoli były podświetlane? np podgrzewanie szyby tylnej... bo mam tylko podświetlane przeciwmgielne przód/tył i ustawianie świateł...
Otwórz, obejrzyj, wyciągnij i jedź z nimi do samochodowego, będzie ci łatwiej dobrać i się nie pomylisz.gniado pisze:a żaróweczki jakie? takie jak wszędzie, walcowe 1,2 W? a ta mniejsza to jaka, 0,3 czy diódka?
do szyby małe z wąsami, takie jak tu:>>klik<<