[ zloty] Spot - Lublin
Z tego co wiem to bordowa a raczej czerwony podkład miała na tylnich błotnikach. Orginale kolore to zielony metalic taki dziwny. A potem była przypylona srebrnym. No a jak ja już go kupiłem to miał być malowany. No ale ze nie widziałem ze bede sie szkolił na lakiernika to w tamtym roku bedą na urlopie na ranczu w Zakrzówku, pomalowałem sobie sprejem na czarno. Bordową miał mój szfagier. I dzisiaj widziałem własnie bordową na Kraśnickich. 8-)cobra pisze:Pstt... Ponury, a tak w ogóle to byłem przekonany że kiedyś twoja 80 miała kolor bordowo-wiśniowy, czy mi się wydaje?
Tak wygladał w 2005 jak go tylko kupiłem.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/709 ... ab149.html
Potem tak
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a5a ... a7fd8.html
A teraz tak.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7d2 ... 3b852.html 8-)
Jeśli mówimy o tym samym Zakrzówku koło Wilkołaza to tam. Moja babcia była tam nauczycielką kiedyś i Zakrzówku wszyscy ją znali.M@rcus pisze:Masz rodzinkę w Zakrzówku? Ja żem jak to nazwałeś" rancza" Zakrzówek :mrgreen:PONURY pisze:[No ale ze nie widziałem ze bede sie szkolił na lakiernika to w tamtym roku bedą na urlopie na ranczu w Zakrzówku, pomalowałem sobie sprejem na czarno.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Jacek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
- Kontakt:
siemka :mrgreen: lubelski spocik co raz blizej (przypominam 15.04.2007)
a teraz pora na pare szczegołow :!: :!: :!:
tor zaklepany :!: :!: chlopcy z lkt rozmawiali dzisiaj z gospodarzem toru - jest dobrze zeby nie powiedziec suuupeerrr
na chwilę obecną ustalono że godzina może ulec zmianie na wcześniejszą, miejsce też!!!
ale kolesie z lkt panuja nad wszystkim i jak by co to wszyscy dowiedza sie z wyprzedzeniem czasowym o dokladnej godzinie i miejscu!
moze byc tak ze na wyznaczoną godzinę wszyscy zjadą się prosto na tor tam się ustawimy zrobimy foty grupowe nas i niuń omówimy warunki i "JAZDA"
w programie przewidziany "wyścig równoległy" oraz "czasówki na torze"
uczestnicy konkurencji oczywiście chętni no zapodawac ktory chętny na tor!!!! hehe
aby uniknąć wcześniejszego kłopotliwego zbierania kaski na wpisowe ustalono że każdy wjeżdżający na teren obiektu wpłaci wjazdowe (będzie to śmieszna kwota prawdopodobnie 5pln)
nikt nie zbiednieje a pokryje to koszt wynajmu toru oraz ludzi którzy nam pomogą to technicznie zabezpieczyć
w planach jest też ognisko na terenie obiektu a z uzbieranej na bramce kwoty zostanie jeszcze na kiełbasę dla uczestników
impreza jest organizowana pod patronatem zarządu lubelskiego pzm jako zamknięty zlot właścicieli i miłośników AUDI
NO PANOWIE - lkt zapowiedzialo 100% frekfencje!!!!
MY nie mozemy byc gorsi 8-) :!: :!: :!:
ale kolesie z lkt panuja nad wszystkim i jak by co to wszyscy dowiedza sie z wyprzedzeniem czasowym o dokladnej godzinie i miejscu!
moze byc tak ze na wyznaczoną godzinę wszyscy zjadą się prosto na tor tam się ustawimy zrobimy foty grupowe nas i niuń omówimy warunki i "JAZDA"
w programie przewidziany "wyścig równoległy" oraz "czasówki na torze"
uczestnicy konkurencji oczywiście chętni no zapodawac ktory chętny na tor!!!! hehe
aby uniknąć wcześniejszego kłopotliwego zbierania kaski na wpisowe ustalono że każdy wjeżdżający na teren obiektu wpłaci wjazdowe (będzie to śmieszna kwota prawdopodobnie 5pln)
nikt nie zbiednieje a pokryje to koszt wynajmu toru oraz ludzi którzy nam pomogą to technicznie zabezpieczyć
w planach jest też ognisko na terenie obiektu a z uzbieranej na bramce kwoty zostanie jeszcze na kiełbasę dla uczestników
impreza jest organizowana pod patronatem zarządu lubelskiego pzm jako zamknięty zlot właścicieli i miłośników AUDI
NO PANOWIE - lkt zapowiedzialo 100% frekfencje!!!!
MY nie mozemy byc gorsi 8-) :!: :!: :!: