[Katowice] 3 stawy mikołajki 7 grudnia 2008.
Panowie aby rozwiać wszelkie wątpilowości
spot zaczyna sie o 15-16, to jest czas na zjechanie się. ja będę od 15. do 16 wiekszosc sie zjedzie (kto nie to coz bedziemy czekac punkt 16 to sie nie skonczy)
koniec spotkania - trudno przewidziec moze 17, moze 18, a moze 20
przpowiem tylko tak, ze co tygodniowe spoty zaczynaja sie o 18,30-19 przed 21 czasem zdarzy sie ze ktos jeszcze przyjedzie bo sie nei wyrobil, ale nawet o tej godzinie zastanie ekipe. wiec jak ktos nie wyrobi sie na punkt 16 to niech sie nie zniecheca
wyjasnienie dlaczego taka godzina:
szykuje sie troche autek (a4, a6, 80, a3 i moze tez inne audi)
duzo osob jest, w tym duzo "tatusiów" dlatego wieczor beda mogli poswiecic rodzinie (jak zapomną prezentu to nad ich głowami jest real - wiec okazja aby wynagrodzic i kupic dziecku i zonie cos wystrzalowego )
ps. sorrki za błędy
spot zaczyna sie o 15-16, to jest czas na zjechanie się. ja będę od 15. do 16 wiekszosc sie zjedzie (kto nie to coz bedziemy czekac punkt 16 to sie nie skonczy)
koniec spotkania - trudno przewidziec moze 17, moze 18, a moze 20
przpowiem tylko tak, ze co tygodniowe spoty zaczynaja sie o 18,30-19 przed 21 czasem zdarzy sie ze ktos jeszcze przyjedzie bo sie nei wyrobil, ale nawet o tej godzinie zastanie ekipe. wiec jak ktos nie wyrobi sie na punkt 16 to niech sie nie zniecheca
wyjasnienie dlaczego taka godzina:
szykuje sie troche autek (a4, a6, 80, a3 i moze tez inne audi)
duzo osob jest, w tym duzo "tatusiów" dlatego wieczor beda mogli poswiecic rodzinie (jak zapomną prezentu to nad ich głowami jest real - wiec okazja aby wynagrodzic i kupic dziecku i zonie cos wystrzalowego )
ps. sorrki za błędy
bedzie. to jest na parkingu podziemnymKR-tec87 pisze:Hej, mam jeszcze jedno pytanko. Jestem tu niedługo więc jeszcze się nie orientuję. Czy jeśli będzie taka deszczowa pogoda jak zapowiadają to spot też się odbędzie, czy jest odwołany??
[ Dodano: 2008-12-04, 12:07 ]
[center]
UWAGA !!!
Zmiana terminu spotu na 07.12.2008 - niedziela
Godzina pozostaje bez zmian
Za zmiany przepraszamy i liczymy na Waszą obecność w niedziele[/size]
Zmiana spowodowana jest m.in.:
#Dniem Mikołaja - możliwy brak miejsc na parkingu
#Sprawami rodzinnymi - nie zabierajmy dzieciom radości z prezentów,
jak ich tatusiowie będą na spocie
Parking zielony pod realem na 3 stawach
Zjazd: godzina 15-16
Obecność - wskazana
[/center]
Prosiłbym o wysłanie prywtnych wiadomości, smsów, wiadomości na GG miedzy sobą - do osób które były chętne na spot
Używanie koloru czerwonego w postach jest niezgodne z regulaminem :!:
Ostatnio zmieniony 04 gru 2008, 12:57 przez !Tommy, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam
Tommy kaj ten spot na 3 stawach nie ma reala jest Auchen ,MediaMark , jeszcze jest go-go-go-gogo-go-go-gog-og-gogo-go wroc nie to gogo tylko go-sport . Ale nie Real <urodziny> <mikolaj>
[ Dodano: 2008-12-04, 21:04 ]
Tommy kaj ten spot na 3 stawach nie ma Reala jest Auchen MediaMark no go-go-gog-go-gog-wroc nie ten go tylko go-sport ale nie Real no to prosze napisac kaj to jest <buu> <rotfl>
[ Dodano: 2008-12-04, 21:04 ]
Tommy kaj ten spot na 3 stawach nie ma Reala jest Auchen MediaMark no go-go-gog-go-gog-wroc nie ten go tylko go-sport ale nie Real no to prosze napisac kaj to jest <buu> <rotfl>
-
- Forum Audi 80
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Zrobione.!Tommy pisze:co do daty w temaice, pisalem do zalozyciela wątku aby zmienil.
jak jakis mod moze to niech zmieni za niego
Toni, usunąłem Twój poprzedni post, ponieważ był nie zgodny z Regulaminem!Toni45 pisze:tOMMY NIE MA NIE MA
W takim razie, ja odpadam, niedziela mi nie pasuje :-| Ale za to może w czwartek, pozwolę sobie wpaść na ten co tygodniowy (o ile będzie), bo będę się w tym dniu plątał po Sosnowcu, więc grzechem było by nie wykorzystać okazji!Tommy pisze:Zmiana terminu spotu na 07.12.2008 - niedziela