Zanim by doszło to pewnie u nich by sprawdzali paczke ze 100 razy zanim by do Ciebie doszła czyli w strzępach :mrgreen:OGr pisze:Nie wysłaliby do Polski ?
[b3/b4] Zegary - nowe tarcze
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Witam serdecznie
W sobotę minęły 2 tygodnie odkąd mam audi 80 b3 1,8 benzyna Chciał bym dokonać w Nim kilku zmian. Zaczął bym od zmiany podświetlenia zegarów. Standardowy kolor, który mam nie bardzo mi odpowiada Dobra do sedna sprawy - czy istnieje możliwość by zegary były podświetlane na niebiesko a sama wskazówka na czerwono?
I trochę z innej beczki - czy te pokrętła pod radiem (dmuchawa/ogrzewanie) w b3 są podświetlane, czy tylko u mnie w nocy ich nie widać?
W sobotę minęły 2 tygodnie odkąd mam audi 80 b3 1,8 benzyna Chciał bym dokonać w Nim kilku zmian. Zaczął bym od zmiany podświetlenia zegarów. Standardowy kolor, który mam nie bardzo mi odpowiada Dobra do sedna sprawy - czy istnieje możliwość by zegary były podświetlane na niebiesko a sama wskazówka na czerwono?
I trochę z innej beczki - czy te pokrętła pod radiem (dmuchawa/ogrzewanie) w b3 są podświetlane, czy tylko u mnie w nocy ich nie widać?
Sa podwietlane..nic prostszego poszukac na forum opisu...chociaz wielkiem filozofii zmiany zarowek to tam nie ma. Sciagasz pokretla, odkrecasz sruby ktore sa pod nimi i zmieniasz zarowki.lapti pisze:w b3 są podświetlane, czy tylko u mnie w nocy ich nie widać?
Niebiesko czerwone zegary...troche mi to volkswagenem zajezdza...ale co kto lubi. Myslales o calych czerwonych lub czerwono bialych jak w postach wczesniejszych?
BTW mamy dzial w ktorym sie witamy
już mi się wzrok poprawił i znalazłemczytałem trochę na forum ale nie widziałem tego
Nie wyspie tylko w jaskini...OGr pisze:Na jakiej Ty wyspie mieszkasz ?
Tutaj nikt nie przychodzi, więc się nie witamOGr pisze:A jak poznajesz nową osobę to też się nie witasz i nie przedstawiasz ?
Dobra skoro to dla Was takie ważne to zaraz się postaram przełamać i poprawić, i kurde się przywitam
no to nieźle namieszaliście w temacie...myślałem cały czas, że chodzi tutaj o wskazówki...i dlatego byłem zdziwiony, ze kolega próbował kombinerkami...a teraz czytam, ze chodziło o pokrętła z ogrzewania :roll: :-|zgredek27 pisze:Ja pokretla sciagnalem rekami..chociaz przyznam mocno sie trzymaja. Jak nie to wlasnie kombinerki i przez jakas szmatke zeby nie porysowac. Frano dlaczego nie kombinerkami (chodzi o pokretla od ogrzewania) TYLKO WSZYSTKO Z GLOWA
sorrki za zamieszanie
- zapomnialem
- Forum Audi 80
[b3/b4] Zegary - nowe tarcze
witam Kolegów. Zaciekawił mnie ostatnio temat wymiany tarcz zegarów w mojej Niuni. Zastanawiam sie mianowicie nad czyms takim ale nie mam pojęcia skąd coś takiego można wytrzasnąć. Z góry dziekuje za podpowiedzi
Oto one:
Oto one:
Ostatnio zmieniony 11 mar 2010, 09:27 przez zapomnialem, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Re: [2.0 ABT, B4] nowe tarcze do zegarów
Tarcze plasmowe - na allegro znajdziesz goscia co tym handluje, koszt okolo 500pln za kplzapomnialem pisze:witam Kolegów. Zaciekawił mnie ostatnio temat wymiany tarcz zegarów w mojej Niuni. Zastanawiam sie mianowicie nad czyms takim ale nie mam pojęcia skąd coś takiego można wytrzasnąć. Z góry dziekuje za podpowiedzi
Oto one:
ps. pewnie jak zobaczyles filmik to myslales ze gosciu sam sobie zrobil itd ale niestety sa maniacy co wydaja tyle kasy na takie popierolki... <ok>