[80 B3 1.8]drązki układu kierwoniczego
[80 B3 1.8]drązki układu kierwoniczego
wiem że niedawno był taki temat ale mój mężu chce wymienić właśnie sam te de końcówki drążków i nie wiemy czy sam sobie poradzi (nie jest raczej mechanikiem samochodowym ale jak mu się wszystko ładnie wytłumaczy to myślę że da radę) czy macie może jakąś dobrą metodę, fotki czy jakiekolwiek materiały. Byłabym bardzo wdzięczna
Ostatnio zmieniony 04 gru 2008, 17:33 przez renia0601, łącznie zmieniany 1 raz.
no grosze groszami ale mechanik w mojej okolicy dobry któremu można by powierzyć auto jeden i jak się można domyślić kolejki duże a chodzi też o czas, samochód często używany i baardzo potrzebny, dziękuję jednak za radę, musi napewno zobaczyć ile są wkręcone i te nowe tyle samo wkręcić, mam nadzieję :roll:
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
renia0601 po takiej wymianie i tak musi udać się do mechanika na ustawienie geometrii zawieszenia.
Sam kiedyś chciałem to tez robić ale jakoś nie miałem czasu i oddałem do mechanika. Termin odbioru przesunął się gdyż w warsztacie mieli problem z odkręceniem śrub, były zapieczone/zardzewiałe, pewno w domu rzucałbym już "mięsem" i się wściekał.
Oddajcie do mechanika który od razu zrobi geometrie kół!
Sam kiedyś chciałem to tez robić ale jakoś nie miałem czasu i oddałem do mechanika. Termin odbioru przesunął się gdyż w warsztacie mieli problem z odkręceniem śrub, były zapieczone/zardzewiałe, pewno w domu rzucałbym już "mięsem" i się wściekał.
Oddajcie do mechanika który od razu zrobi geometrie kół!