Audiola by gniado - koniec historii, fotki str 1
No super to wygląda nie ma co <bravo> też teraz będę zmieniał na czerwony kolor podświetlenie. Ale jest małe ale...... do twojego rezanka ponieważ żaróweczki 2W bardzo się nagrzewają (wiem bo mam takie założone) i mogę się mylić (i oby tak było) ale po tygodniu ta folia cała się stopi na tych żaróweczkach i straci kolor. Dlatego ja chyba wybiorę diody czerwone. Jeszcze raz gratuluje zmian nio i szkoda że koleżanka nie pomagała <rotfl2>
a ten swoje...Wszystko super, ale mogłeś dać białe tarcze
to przykleję jeszcze raz zobaczymy jak to będzie, w pokrętłach mam 2,3 WDYZIO pisze:żaróweczki 2W bardzo się nagrzewają (wiem bo mam takie założone) i mogę się mylić (i oby tak było) ale po tygodniu ta folia cała się stopi na tych żaróweczkach i straci kolor
- bieniek1984
- Forum Audi 80
- bieniek1984
- Forum Audi 80
- bieniek1984
- Forum Audi 80
witaj, wlasni zobaczylem ze napisales do mnie na pw 2 tyg. temu,
to tak, podświetlenie nawiewów zrobiłem tak że dałem tam żaróweczki takie jak w liczniku tylko 2W i folia termokurczliwa na żarówki czerwona, a z tylną popielniczką to się troszke pobawić trzeba bo odkręcałem całą obudowę tunelu między fotelami, i tak samo żaróweczka 2W i folia czerwona na nią, gniazdo do żarówki sam zrezałem ipodłączyłem kabelki do podświetlenia zapalniczki i popielniczki przedniej
a co do matur to na PW
pozdro!
to tak, podświetlenie nawiewów zrobiłem tak że dałem tam żaróweczki takie jak w liczniku tylko 2W i folia termokurczliwa na żarówki czerwona, a z tylną popielniczką to się troszke pobawić trzeba bo odkręcałem całą obudowę tunelu między fotelami, i tak samo żaróweczka 2W i folia czerwona na nią, gniazdo do żarówki sam zrezałem ipodłączyłem kabelki do podświetlenia zapalniczki i popielniczki przedniej
a co do matur to na PW
pozdro!