[B4 1.9 TDI]by DYZIO/Białe kołpaki (Bolero 17")str. 1 i
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Dziekuje wszystkim za komentarze <ok>
Nowa porcja zmian
Ori podłokietnik od audi A6 C4 oczywiście otwierany z schowkiem <ok>
przepraszam za jakość zdjęć ale nie mogę się zdecydować jaki aparat kupić i robię narazie telefonem <osohozi>
W nie długim czasie nowa porcja zdjęć i zmian w mojej niuni
Pozdrawiam
Nowa porcja zmian
Ori podłokietnik od audi A6 C4 oczywiście otwierany z schowkiem <ok>
przepraszam za jakość zdjęć ale nie mogę się zdecydować jaki aparat kupić i robię narazie telefonem <osohozi>
W nie długim czasie nowa porcja zdjęć i zmian w mojej niuni
Pozdrawiam
Dorwałem go z allegro i kosztował 250 zł ale musiałem kupić razem z fotelem bo gość nie chciał mi go odkręcić i sprzedać osobno :evil: A jak przyszła paczka :shock: podłokietnik odkręcony od fotela i leżał oddzielnie :evil: Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło wyciąłem z niego ori uchwyt i przyspawałem do swojego fotelabob232 pisze:powiedz skąd dorwaleś ten podlokietnik i ile daleś jeśli można wiedziec? ja już dluższy czs takiego szukam i nie umiem znaleźć. a jak go masz montowanego i jak pasuje na nim tapicerka kolorystycznie do reszty?
Tak wygląda tuż po spawaniu ale został oszlifowany spaw i pomalowany na czarno <ok> Nie ma fuszery <nono>
Kolego dziękuje za tak miła opinie ale będę musiał ciebie niestety rozczarować gdyż już nie posiadam tego radyjko ponieważ cały czas kochałem się w Navi Plus i tak zdradzę że już siedzi na swoim miejscu <rotfl2> jeszcze trochę i pochwale się tutajbryla123 pisze:gratuluje piekna niunia :mrgreen: i to radyjko wprost miodzio od razu inaczej to wnetrze wyglada :lol: teraz to mi dałes do myslenia, chyba tez sobie takie kiedys zarzuce...
<ok> jeszcze raz gratuluje weny <ok>
Świetne wnętrze, nie powiem, byłeś moją główną inspiracją przy montażu radia 2din. Jakby nie Ty, w życiu bym na to nie wpadł i jeszcze mi je zrezałeś do odpowiednich wymiarów :mrgreen: <ok>
A teraz jeszcze Navi Plus... Miazga. Szybko się pochwal fotkami :!:
P.S. Podłokietnik się świetnie wkomponował <ok>
Pozdrówki
A teraz jeszcze Navi Plus... Miazga. Szybko się pochwal fotkami :!:
P.S. Podłokietnik się świetnie wkomponował <ok>
Pozdrówki