Jak zapodasz ładne alusy będzie kozak...
Uziemiony Avant. borbet T 16/9 ,-80 na pokładzie Odjechała:(
mala gleba
Witam was. Dawno mnie nie bylo, mailem wątpliwości czy sprzedać auto czy zostawić ale postanowilem ze zostane przy audi. wziąlem sie za zawieszenie, springi weitec+ sportowe amory na przod, ztylu narazie seria. Mialy niby obniżyć -40mm ale wyszlo troche wiecej. Mam tylko dylemat czy na zime zostawić czarną felge czy na ori kolpakach, koledzy doradzcie.
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()

-
noorbi
bede kupowal, najprawdopodobniej ori 10 ramienne bo uważam ze najlepiej pasują do tego autaLolek pisze:AUDI kozak mysle ze na ori kolpakach najlepiej na zime jak bedziesz kupowal alu na lato![]()
POZDRAWIAM
[ Dodano: 2008-12-02, 19:11 ]
dzisiaj robilem trochę porządku w moim komputerze i znalazlem zdjęcia mojgoe golfika. Mialem go 4 lata i pochlonąl mnóstwo kasy i nerwów ale jak oglądam te zdjęcia to aż lza sie w oku kręci :cry:

Golfik też był kozak nie dziwie ci się że kręci ci sie łza w oku ale audi to audi (ładniejsze) i masz racje zakładaj ori aluski 10 ramienne będzie wyglądać bosko a na zimę polecam ori sam mam takie i śmigam chociaż to już 2 komplet bo 1 musiałem się podzielić z biedniejszym użytkownikiem audi przykre :cry: ale cóż to jest polska
Witam. Ostatnio trochę z nudów postanowilem coś malego dorobić w mojej bryczce. Jest to uchwyt na napoje w miejscu uchwytu na kasetki co nie jednego napewno denerwuje. Sorki za slabę wykonanie ale jeszcze to dopracuję bo wiem jak już. Na żywo wygląda to calkiem dobrze
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
A przy okazji mycia autka na święta zrobilem sobie malą sesyjkę
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()

A przy okazji mycia autka na święta zrobilem sobie malą sesyjkę

Ostatnio zmieniony 23 gru 2008, 16:31 przez bob232, łącznie zmieniany 2 razy.