Uziemiony Avant. borbet T 16/9 ,-80 na pokładzie Odjechała:(
mala gleba
Witam was. Dawno mnie nie bylo, mailem wątpliwości czy sprzedać auto czy zostawić ale postanowilem ze zostane przy audi. wziąlem sie za zawieszenie, springi weitec+ sportowe amory na przod, ztylu narazie seria. Mialy niby obniżyć -40mm ale wyszlo troche wiecej. Mam tylko dylemat czy na zime zostawić czarną felge czy na ori kolpakach, koledzy doradzcie.
bede kupowal, najprawdopodobniej ori 10 ramienne bo uważam ze najlepiej pasują do tego autaLolek pisze:AUDI kozak mysle ze na ori kolpakach najlepiej na zime jak bedziesz kupowal alu na lato
POZDRAWIAM
[ Dodano: 2008-12-02, 19:11 ]
dzisiaj robilem trochę porządku w moim komputerze i znalazlem zdjęcia mojgoe golfika. Mialem go 4 lata i pochlonąl mnóstwo kasy i nerwów ale jak oglądam te zdjęcia to aż lza sie w oku kręci :cry:
Golfik też był kozak nie dziwie ci się że kręci ci sie łza w oku ale audi to audi (ładniejsze) i masz racje zakładaj ori aluski 10 ramienne będzie wyglądać bosko a na zimę polecam ori sam mam takie i śmigam chociaż to już 2 komplet bo 1 musiałem się podzielić z biedniejszym użytkownikiem audi przykre :cry: ale cóż to jest polska
Witam. Ostatnio trochę z nudów postanowilem coś malego dorobić w mojej bryczce. Jest to uchwyt na napoje w miejscu uchwytu na kasetki co nie jednego napewno denerwuje. Sorki za slabę wykonanie ale jeszcze to dopracuję bo wiem jak już. Na żywo wygląda to calkiem dobrze
A przy okazji mycia autka na święta zrobilem sobie malą sesyjkę
A przy okazji mycia autka na święta zrobilem sobie malą sesyjkę
Ostatnio zmieniony 23 gru 2008, 16:31 przez bob232, łącznie zmieniany 2 razy.