labek i luk_OP_Q89 są z opolskiego.bob232 pisze:A ja jeszcze nie spotkałem żadnego forumowicza z opolskiego, ja jestem z okolic Kluczborka, może ktoś wie czy mamy kogoś w naszym klubie z tych okolic?
Napotkani koledzy
Kod: Zaznacz cały
90-tke zobaczyć na drodze :-> trzeba mieć szczęście- barto-team
- Forum Audi 80

- Kontakt:
eee tam 90 to jest norma w mojej miejscowości na placu koło firmy w której pracuje stoją ąż cztery 90 i wszystkie quattro <ok>nowy200 pisze:A jeszcze większe szczęście ją posiadać. :mrgreen: <quattro>Kod: Zaznacz cały
90-tke zobaczyć na drodze :-> trzeba mieć szczęście
ps. a ja się tam często mijam z borbetem w końcu także jest z Wisły <ok>
Kolega z osiedla Mehoffera
Witam,
Który z kolegow pomieszkuje na osiedlu Mehoffera 103, bo dzisiaj własnie dostrzegłem srebrną B4 z wlepą.
Który z kolegow pomieszkuje na osiedlu Mehoffera 103, bo dzisiaj własnie dostrzegłem srebrną B4 z wlepą.
dzanasik, tak właśnie myślałem dzisiaj, że to Ty
. Nie wiem czy widziałeś, ale machnąłem ręką zanim skręciłem w stronę przejazdu. Dzisiaj się akurat spieszyłem trochę, może następnym razem zatrzymam się na minutkę
.
A z innej beczki: zauważone ciemno-szare B3 rejestracja WY ***** z klubową ramką. Jechałem za Tobą kolego prawie całą Redutową, Kasprzaka, Ordona i przez warsztaty na Prymasa, aż do ronda Zesłańców (tam zawsze odbijam w stronę BlueCity). Migałem światłami, ale chyba się kolega nie zorientował. Dwóch was jechało.
A z innej beczki: zauważone ciemno-szare B3 rejestracja WY ***** z klubową ramką. Jechałem za Tobą kolego prawie całą Redutową, Kasprzaka, Ordona i przez warsztaty na Prymasa, aż do ronda Zesłańców (tam zawsze odbijam w stronę BlueCity). Migałem światłami, ale chyba się kolega nie zorientował. Dwóch was jechało.
Widziałem, że machałeś i było mi miłoyawor pisze:dzanasik, tak właśnie myślałem dzisiaj, że to Ty. Nie wiem czy widziałeś, ale machnąłem ręką zanim skręciłem w stronę przejazdu. Dzisiaj się akurat spieszyłem trochę, może następnym razem zatrzymam się na minutkę
.
Pozdrawiam i do następnego spotkania.
Pozdrawiam