[Karpacz] Zimowy spot 29.12.2008r
Jasne że są chętni Tylko nie wszystkim pasują terminy grudniowe...willi pisze:więc jak będzie z tym spotem bo jestem chętny na jakieś spotkanko??
Rzucamy kolejny termin 29 grudnia jednodniowy spot. Mi uda się załatwić wolne, Daniel ma wolne a jak reszta ekipy :?: Jeśli ten termin nie pasuje to będziemy myśleć dalej...
-
- Forum Audi 80
No jeśli nie możemy się zebrać na weekend (praca/szkoła) To musimy powalczyć o jeden dzień w tygodniu Musimy opracować jakiś wstępny plan dnia :-> Może ktoś ma jakieś propozycje :?: :->Oofol pisze:W sumie jedno dniowy też może być :mrgreen:
Masz spory kawałek to prawda Ale jak nie będziesz miał co robić w ten dzień to wpadaj na mini spota :mrgreen:willi pisze:lipa troche ponieważ na jeden dzionek nie opłaca mi się jechać ale zobaczymy
suchy1978603 zapraszamy <ok>
- Daniello85
- Audi 80 Klub
Raczej będziemy chyba że ktoś będzie musiał wcześniej uciekać.WOJTEK26 pisze:Jeżeli bedziecie do 18-19 to sie stawie przed 17 bo wczesniej nie bede mógł
Panowie jakieś pomysły na spędzenie dnia :?: Musimy strzelić porządną sesję naszych autek bo tyle spotów było i nie było okazji zrobić fajnych zdjęć... no może nie wliczając zamku
- Daniello85
- Audi 80 Klub
Czas już najwyższy coś ustalić. Ja prawdopodobnie spotykam się Danielem w Jeleniej Górze przy Tesco i potem razem lecimy na karapcz/szklarską porębę. Myślę że spotkanie można zrobić w Karpaczu w standardowym miejscu tzn. stary stacja kolejowa lub parking pod biedronkąDaniello85 pisze:to co panowie o ktorej sie spotykamy i gdzie
Trzeba by też ustalić jakiś plan dnia...Oofol :?: <mikolaj>