Kalendarz Audi 80
-
UFOtm
- Moderator

- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Kolego po pierwsze wypowiadaj sie bez bledow ortograficznych, po drugie nie obrazaj innych ludzi ktorzy uzytkuja inne samochody, po trzecie co do samego pomyslu to dobra forma...kalendarz internetowy kto bedzie chcial sam sobie wydrukuje a jak nie to na tapete i juzkacper85 pisze:Pomysł nie jest zły, można taki kalendarz zamieszczać w formie jakiegoś jpg. lub innej grafiki na naszym forum. Widziałem coś takiego na innym forum zamieszczane co miesiąc i się sprawdzało. Kalendarz zawierał aktualnie najładniejszą fotke i co miesiąc był aktualizowany. A dodatkowo był wydawany w formie drukowanej po wcześniejszym głosowaniu na najlepsze fury. Pewnie troche trudno z organizacją takiego kalendaża ale myśle że się opłaca
tak to wygląda u moich poprzedników:
http://www.renault19.pl/images/kal11.jpg
sorki za promocje gownianej francuskiej firmy
ok UFOtm Postaram się wypowiadać bardziej po polsku. Nie chodziło mi tez o obrażanie kogokolwiek po prostu górę wzięły wspomnienia poprzedniego mojego cudu techniki rodem z Francji.
Ale wracając do tematu to kalendarz internetowy ma parę plusów. Można sobie wydrukować lub tylko ustawić na pulpit. W takiej wersji można taniej i bez ryzyka sprawdzić jakim się będzie nasz kalendarz cieszył powodzeniem wśród klubowiczów. Można też dopracować jego wygląd do perfekcji, i jak już się dużo klubowiczów do niego przyzwyczai to może też będzie chciało sobie zamówić wersje na ścianę.
Ale wracając do tematu to kalendarz internetowy ma parę plusów. Można sobie wydrukować lub tylko ustawić na pulpit. W takiej wersji można taniej i bez ryzyka sprawdzić jakim się będzie nasz kalendarz cieszył powodzeniem wśród klubowiczów. Można też dopracować jego wygląd do perfekcji, i jak już się dużo klubowiczów do niego przyzwyczai to może też będzie chciało sobie zamówić wersje na ścianę.