[b4] Wydech - tlumik do tdi
-
- Forum Audi 80
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Moim zdaniem do Diesla tylko i wyłącznie ori końcówki zakrzywione w dół. Jeśli dasz proste to może być efekt taki że będziesz miał ciągle zakopcony zderzak, może i nawet światła. Masz zwykłego Diesla więc może nie będzie aż tak źle. Ale i tak moim zdaniem takie wydechy i Diesle nie idą ze sobą w parze.
- przemko1982
- Audi 80 Klub
Do dieselka tylko i wyłącznie wydech a'la kran! :mrgreen:Labiel pisze:Moim zdaniem do Diesla tylko i wyłącznie ori końcówki zakrzywione w dół. Jeśli dasz proste to może być efekt taki że będziesz miał ciągle zakopcony zderzak, może i nawet światła. Masz zwykłego Diesla więc może nie będzie aż tak źle. Ale i tak moim zdaniem takie wydechy i Diesle nie idą ze sobą w parze.
Mam dwururke (cały tłumik) i nic nie jest zakopcone. Oczywiście mowa tutaj o 1zcie. Końcówka jest jedynie zasyfiona sadzą po przepalaniu.Labiel pisze:Moim zdaniem do Diesla tylko i wyłącznie ori końcówki zakrzywione w dół. Jeśli dasz proste to może być efekt taki że będziesz miał ciągle zakopcony zderzak, może i nawet światła. Masz zwykłego Diesla więc może nie będzie aż tak źle. Ale i tak moim zdaniem takie
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
przemko1982 pisze:Kolego,ja poswiecilem na polerke mojej dwururki okolo 1 godz.na jedna z rur+do tego pasta polerska,kilka arkuszy wodnego papieru i filcu!!! :lol:
[ Dodano: 2008-10-23, 08:35 ]
Lub zainwestuj w cos takiego : http://moto.allegro.pl/item459170254_ko ... cz_wa.html
zastanawia mnie czy zakładając ta nakładka na końcówkę udało by się powiększyc trochę jego średnicę.. bo nie powiem wydech a'la A6 bardzo mi sie podoba (ten z A6 jest troche bardziej zadarty ale co tam )
[b4] Wydech - tlumik do tdi
Witam, ostatnio się tak przyglodałem wydechowi i chyba zmienie sobie ten kranik tylko za bardzo nie wiem na co, wacham sie między ori z tdi albo dwururką z 2.8 poardzie który lepiej wybrać, chyba że macie jeszcze jakieś inne mozliwości.
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2010, 12:52 przez Mortiis, łącznie zmieniany 2 razy.