[B4 Sedan] kanapa i oparcie
[B4 Sedan] kanapa i oparcie
zastanawiam sie czy tylnie oparcie wraz z kanapa od b3 podejdą do mojej b4 ( oparcia nie są składane) bo przednie fotele to raczej bez zadnych problemow . moze ktos cos na ten temat wie ?
Ostatnio zmieniony 10 gru 2008, 16:52 przez king86, łącznie zmieniany 1 raz.
własnie sprawa nie jest taka prosta moja oparcie sie nie sklada jest zamocowana na takie haki do przegrody (blachy) ktora oddziela bagaznik od przedzialu pasazerskiego... wiec od b4 skladane oparcie nie pasuje... <osohozi>
wklejam zdjecie troszke kiepskiej jakosci (robione telefonem i po ciemaku) ale jakis podglad jest jak to u mnie wyglada od strony bagaznika
wklejam zdjecie troszke kiepskiej jakosci (robione telefonem i po ciemaku) ale jakis podglad jest jak to u mnie wyglada od strony bagaznika
-
- Forum Audi 80
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B3
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.8 PM
Jesli to orginał to masz jakąś dziwna wersje :shock: i ten rocznik 94 gdyby była starsza pomyslałbym ze to efekty przejsciowe z b3 :roll:
Po fotkach widze ze oparcie tylne z zagłówkami jak od b4
Mógłbyś zrobić jakieś fotki tego oparcia by bardziej naswietlic temat ?
Przyjrzałbym sie tez lepiej srodkowi na Twoim miejscu czy nie ma przypadkiem dziwnych spawów itp
Sam mam srodek w mojej b3 z b4 i z tylnym oparciem musiałem kombinowac
Po fotkach widze ze oparcie tylne z zagłówkami jak od b4
Mógłbyś zrobić jakieś fotki tego oparcia by bardziej naswietlic temat ?
Przyjrzałbym sie tez lepiej srodkowi na Twoim miejscu czy nie ma przypadkiem dziwnych spawów itp
Sam mam srodek w mojej b3 z b4 i z tylnym oparciem musiałem kombinowac