Audi 80 B4 przód Cabrio, Borbet A, gwint KW, skóra, tył US
ksiazki z wierszami ? a skąd - ja na śnidanie jadam jajecznicę, ale to tak miedzy nami, a wieczorami ? dwa rymy, trzy rymy, czasem robię na forum wierszami zadymy .. a rano ? co z tego wynika patrzymy .. czasem moj rym jest niedorzeczny więc uznal ze jestem niegrzeczny Mikolaj święty i za to ominął mnie i moje prezenty w tym roku .. na pocieszenie lansuje sie po miescie na szerokich kolach .. po zmrokuwujo1 pisze:czy ty przypadkiem nie zjadłeś na śniadanie jakieś książki z wierszami :-o
i kto jest cwaniak ? HA !
- przemko1982
- Audi 80 Klub
Chwalisz się kołami, a nikt ich nie widział;duo pisze:ksiazki z wierszami ? a skąd - ja na śnidanie jadam jajecznicę, ale to tak miedzy nami, a wieczorami ? dwa rymy, trzy rymy, czasem robię na forum wierszami zadymy .. a rano ? co z tego wynika patrzymy .. czasem moj rym jest niedorzeczny więc uznal ze jestem niegrzeczny Mikolaj święty i za to ominął mnie i moje prezenty w tym roku .. na pocieszenie lansuje sie po miescie na szerokich kolach .. po zmrokuwujo1 pisze:czy ty przypadkiem nie zjadłeś na śniadanie jakieś książki z wierszami :-o
i kto jest cwaniak ? HA !
czyżby sobie się je tylko przywidział?
Nie wal w h..., dawaj foty,
i zabieraj się do roboty!!!