Audi 80 B4 przód Cabrio, Borbet A, gwint KW, skóra, tył US
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Czyli co Słoniu było zostawić ori?
Nie śpie tylko czytam co tam piszecie :mrgreen:
Nie śpie tylko czytam co tam piszecie :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 17 gru 2008, 01:29 przez Krycha, łącznie zmieniany 1 raz.
Dałem ciała zostawiajac srebrna wneke dookola postojwki, uszczelke szara i kawałek tyłu lampy kremowo-szary, ktory widac od strony błotnika za uszczelka jak slonce wyjdzie to kupie szpreja i sie poprawie
Hmmm, kierunki masz pomaranczowe wiec halogeny nie odrożniaja sie tak wstretnie odcieniem od nich jak to ma ma miejsce w przypadku białych kierunkow wiec nie musisz ich malowac zeby taki sam kolor mialy, idac dalej do srebrnych halogenow srebrne lampy beda najlepsze raczej no i do tego lakieru też raczej jasne bardziej pasują, tak mi sie wydaje. Ja u siebie zdecydowałem sie na czarne bo dookola auta jest czarno czerwony kontrast wiec czarne lampy, halogeny i kierunki nie sa ot tak sobie.
Hmmm, kierunki masz pomaranczowe wiec halogeny nie odrożniaja sie tak wstretnie odcieniem od nich jak to ma ma miejsce w przypadku białych kierunkow wiec nie musisz ich malowac zeby taki sam kolor mialy, idac dalej do srebrnych halogenow srebrne lampy beda najlepsze raczej no i do tego lakieru też raczej jasne bardziej pasują, tak mi sie wydaje. Ja u siebie zdecydowałem sie na czarne bo dookola auta jest czarno czerwony kontrast wiec czarne lampy, halogeny i kierunki nie sa ot tak sobie.
Ostatnio zmieniony 17 gru 2008, 01:36 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
A mi sie wlasnie podobają te postojówki <lol>Słonik pisze:Dałem ciała zostawiajac srebrna wneke dookola postojwki, uszczelke szara i kawałek tyłu lampy kremowo-szary, ktory widac od strony błotnika za uszczelka jak slonce wyjdzie to kupie szpreja i sie poprawie
Apropo uszczelki... ja tez bede musial jeszcze raz zajrzec do lamp bo uszczelka zdeczka szpeci calosc... trzeba by ją też malnąć szprejem na czarno :->
No i muszę Cie wyzwać Słonik za to że zaparowuję Ci jeden halogen <palma> nie postarales sie <rotfl2> u mnie jest na cycus glancus <ok>