Audi B4 Avant By Solskier.
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
- goldi j51
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
Najważniejsze Piotrek że nikomu nic sie nie stało a szczególnie tej dziewczynie widzisz człowiek nie zna dnia ani godziny autko jak zwykle doprowadzisz do ideału i nie będzie śladu
fakt kasy szkoda kasy zawsze za kasę a można by coś zrezać chociaż w twoim przypadku to już nie ma co rezać ja to już chyba jestem rozgrzeszony do końca życia bo miąłem raz wypadek jedyny w swojej karierze uderzyłem w księdza maluszkiem w maluszka i też mnie słoneczko oślepiło powodzenia
fakt kasy szkoda kasy zawsze za kasę a można by coś zrezać chociaż w twoim przypadku to już nie ma co rezać ja to już chyba jestem rozgrzeszony do końca życia bo miąłem raz wypadek jedyny w swojej karierze uderzyłem w księdza maluszkiem w maluszka i też mnie słoneczko oślepiło powodzenia
- przemko1982
- Audi 80 Klub
Niestety,jak Piotrek,tez nigdy nie chcialem ujrzec tego widoku jednakze gdy zobaczylem auto Solskiera na barierkach na mojej wichurze to szczerze przyznam,ze serce mi zamarło!Od pana Policjanta dowiedzialem sie natychmiast,ze na szczescie nic groznego sie nie stało,a kierowca pojechał do szpitala z rozcieta reka.Zaskoczylo mnie,ze strazacy odstawili auto Piotrka na pobocze i po sprawie.Oczywiscie Audik Piotrka zaraz wzbudził ciekawosc i to niekoniecznie osób pozadanych.Takze Piotr,nie ma sprawy-uważam ze wypelnilem swój klubowy obowiazek bo przeciez my Audimaniacy musimy sie trzymac razem! :mrgreen: Najwazniejsze,ze ani Tobie ani tej dziewczynie nie stało sie nic powaznego bo auto autem(w naszym maniakalnym mniemaniu to bardzo duzo)ale zdrowie najwazniejsze!
- Danek
- Forum Audi 80
- Imię: Damian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
Współczuję Piotrek i życzę szybkiego i, jak zwykle u Ciebie, doskonałego poskładania autka.
Niestety na drodze trzeba myśleć za wszystkich . Co do winy to nikt z nas nie był świadkiem tego zdarzenia więc nie nam osądzać co, kto i jak.
Trzymaj się Piotr, najważniejsze, że nikt poważnie nie ucierpiał <ok> .
Niestety na drodze trzeba myśleć za wszystkich . Co do winy to nikt z nas nie był świadkiem tego zdarzenia więc nie nam osądzać co, kto i jak.
Trzymaj się Piotr, najważniejsze, że nikt poważnie nie ucierpiał <ok> .
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Nie od kont jesteśmy w UE to ubezpieczyciel wypłaca za to co jest zamontowane w aucie... ale jest mały haczyk jeśli ta rzecz występuje w zamienniku to możesz być pewny iż dostaniesz jego najtańsza odmianę, ale tak się ładnie składa iż części od eSki nie występują w żadnym zamienniku i tym sposobem ubezpieczyciel musi Ci wypłacić kasę za oryginał. Wiem bo jak sąsiad cofał i we mnie zahaczył to za skorupę zderzaka (bez kratek, bez wzmocnienia i całej reszty) dostałem lekko ponad 2tyś zł. Oczywiście nie wypłacą Ci jak na audi będziesz miał części z mercedesa :lol:duo pisze:przypadkiem nie jest tak, że dostałbys hajs za seryjne graty ?
Ale to nie trzeba wcześniej poinformować ubezpieczyciela że się posiada np. taki zderzak w swojej niuni :?: Jak to z tym jest :?:Solskier pisze:Nie od kont jesteśmy w UE to ubezpieczyciel wypłaca za to co jest zamontowane w aucie... ale jest mały haczyk jeśli ta rzecz występuje w zamienniku to możesz być pewny iż dostaniesz jego najtańsza odmianę, ale tak się ładnie składa iż części od eSki nie występują w żadnym zamienniku i tym sposobem ubezpieczyciel musi Ci wypłacić kasę za oryginał. Wiem bo jak sąsiad cofał i we mnie zahaczył to za skorupę zderzaka (bez kratek, bez wzmocnienia i całej reszty) dostałem lekko ponad 2tyś zł. Oczywiście nie wypłacą Ci jak na audi będziesz miał części z mercedesa :lol: