[B3] Przycisk FUNK
[B3] Przycisk FUNK
Witam, mam audi b3 1.8 z 88 i chcialem sie zapytac do czego sluzy przycisk FUNK bo jakos nie moge sie domyslic i jeszcze jedno pytanie, tylna szyba mi sie nie otwiera jak krece raczka, czy dam rade naprawic to sam? jesli tak to jak mam to zrobic? z gory dzieki
Ostatnio zmieniony 22 gru 2014, 11:34 przez suchy1990, łącznie zmieniany 2 razy.
czarekj pisze:Twoje auto wyszło z fabryki w opcji dla służb mundurowych lub TAXI.
Tylna szyba nie będzie się prawdopodobnie otwierała by Policjantom "pasażer" przez okno nie uciekł.
FUNK-iem włączało się radiostację, a przyciskiem SPV głośnik na dachu, ewentualnie "koguta".
Oczywiście mogę się mylić.
Nie mylisz się, dokładnie tak było
Jeżeli to tylna prawa szyba to obstawiam niestety wersję TAXI.suchy1990 pisze:Ok dzieki, ale tylna szyba da sie otworzyc tylko jak krece raczka to sie po prostu przekreca jednak jak bede krecil i popchne ja reka to opada.
Przepraszam, że przynoszę niezbyt dobre wieści, ale sam chciałeś to wiedzieć.
A dlaczego te wieści nie mają być dobre? Ojciec ma wersje policyjną tylko, że B4 i przynajmniej ma siedzenia i boczki w dermie i schowek w drzwiach kierowcy, poza tym miał w niej tempomat ( tylko, że poprzednicy zrobili wycinke kabli), a poza tym można było z niej wyciągnąć kilka metrów zbędnych kabli po instalacji z policji. wadą tylko był przebieg, ale i tak długo służyła i służy dalej :mrgreen:
Jeśłi ta B3 jest mało wytyrana, po nie masz się czym smucić, bo przynajmniej masz (powinieneś mieć) lepsze wyposazenie, a włączniki FUNK i ten drugi zawsze możesz podłączyć pod jakiś nowy bajer, np pod światła dzienne, większość pomyśli, że tak ma być <ok>
A jaki kolor masz tej audiczki?
Jeśłi ta B3 jest mało wytyrana, po nie masz się czym smucić, bo przynajmniej masz (powinieneś mieć) lepsze wyposazenie, a włączniki FUNK i ten drugi zawsze możesz podłączyć pod jakiś nowy bajer, np pod światła dzienne, większość pomyśli, że tak ma być <ok>
A jaki kolor masz tej audiczki?