Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

AUDI AVANT-FULL CARBON

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
mazakback
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: mazakback » 18 gru 2008, 22:43

Ja to ciekaw jestem jak by cala calutka wygladala w karbonie :lol: i ile by wazyla, jak by wazyla 900kg to bym sie skusil :lol: wtedy to bylby przecinak ale obklejanie auta folia jakos mi sie niewidzi :lol: ogolnie samochod oceniam (moze jak te dzieci neo ale tak jest najbardziej tresciwie i kazdy wie o co chodzi ) "LOL" :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Maras S2
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Maras S2 » 18 gru 2008, 23:21

ogólnie samą maseczkę do siebie bym wsadził taką :-)

Awatar użytkownika
KLAKSON
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: KLAKSON » 19 gru 2008, 07:16

NFS i tyle.....Carbon phi. A cena to mnie powala za auto :mrgreen: . Ehhh. Ale pocieszam się tym, że są na forum naprawdę piękne Avanty. I chwała ich właścicielom którzy jak coś już robią to z głową. Amen <yes>

Awatar użytkownika
Jarek-LT
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Jarek-LT » 19 gru 2008, 07:51

Po Waszych postach ogólnie widać, że nie jesteście jeszcze przygotowani na ''trawienie ''carbonu w AUDI . Granice wyobraźni zaczynają się i kończą wyłącznie na liftingu hondy , bmw i calibry........
Ogólnie, wogóle nie jest widać liftingu carbonowego w tych modelach audi i tylko mała garstka potrafi cokolwiek NIC powiedzieć ....
Ale nie przejmujcie się, mimo Waszej krytyki mnie moje autko się podoba i niedługo stanie jeszcze na ala'carbonowych alufelgach przynajmniej 17-18cali, ale najpierw muszę takie gdzieś wychaczyć , które nadawały będą się do tuningu carbonowego .
Co niektórzy tu wspomnieli , że cena jest zaporowa ---ale tak miało być ponieważ nie mam jeszcze ochoty pozbyć się mojej żylety!!!!!!!!
Ta aukcja ma co innego na celu , ale to nie ta półka....
Jest jeszcze możliwość , że komuś cholernie się spodoba za te pieniądze ,,,ale to inna bajka .
Jak wspomniałem starczy zajrzeć , dla niedowiarków carbonowych, głębiej w LUXTECHA na mój profil a być może wątpliwości carbonu zostaną rozwiane.....
Pozdrawiam Wszystkich , w szczególności tych zawiedzionych wyglądem Audi-Full Carbon....
Jarek-LT. :lol: :-( :mrgreen:

Awatar użytkownika
KLAKSON
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: KLAKSON » 19 gru 2008, 08:24

Jarek-LT pisze:Ogólnie, wogóle nie jest widać liftingu carbonowego w tych modelach audi ....
I lepiej by było aby tak pozostało.

Awatar użytkownika
luk_OP_Q89
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: luk_OP_Q89 » 19 gru 2008, 10:00

Generalnie tekst "mocno reklamowy".Elementy z karbonu(nie mylić z pokryte karbonem czy okleiną karbonopodobną...) są po to aby obniżyć mase pojazdu i podnieść sztywność konstrukcji-oklejanie,niebieskie żarówki,"skrzydła" na klapie,fikcyjne listy płac na drzwiach itp.ściemy poprostu mnie rozbrajają.Autko mi nie podchodzi w tym wydaniu ale zgadzam się że ma się przedewszyskim podobać właścicielowi.Byłem jakiś czas temu u Lecha Koraszewskiego,buduje chłopina B-grupowe Sport Quattro i miałem w rękach karbonowe poszycie karoserii ze Sporta,z TT-ki też karbonowej(nadwozie) zbudowanej na tor.Ten "karbon" z fotek......no jak by to delikatnie ująć....jakiś taki mniej karbonowy... ;-) .Ale spoko,nie czepiam się tylko napisz dla przyzwoitości "karbon look" ;-)

A propo elementów wykonywanych z karbonu,to jest z tym problem.Około półtora roku w stecz przywoziłem dla znajomka A6 4.2 Q 2005r.Kupiony od gościa(polskiego pochodzenia)z niemcowni.Facet miał na podwórku 2szt.Murcielago w tym LP640,starą Tesstarosse,i pare innych grubych autek.Od słowa do słowa i spytał czy nie mógł bym załatwić kogoś w Polsce kto wykonał by elementy z karbonu bo ma matryce zderzaków i spojlerów do Lambo...(Podobno te części idą jak woda) I się
zaczeło,goście z Mielca któży wykonują poszycia do samolotów i budują szybowce podjeli temat i spiepszyli robote...faktóra karbonu wyłaziła,klar właził w warstwy...straciłem tylko czas i dobry kontakt handlowy.

Poza tym o ile kupno gotowych np.pokryw jeszcze mieści się w granicach rozsądku,to wykonanie na zamówienie kosztuje fortune.

Awatar użytkownika
Metal
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Metal » 19 gru 2008, 10:06

Jarek-LT pisze: Ale nie przejmujcie się, mimo Waszej krytyki mnie moje autko się podoba i niedługo stanie jeszcze na ala'carbonowych alufelgach przynajmniej 17-18cali, ale najpierw muszę takie gdzieś wychaczyć , które nadawały będą się do tuningu carbonowego .

No właśnie ala'carbonowych alufelgach :-/ a nie carbonowych :mrgreen:

Awatar użytkownika
rafałsz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: rafałsz » 19 gru 2008, 10:11

Metal pisze:
Jarek-LT pisze: Ale nie przejmujcie się, mimo Waszej krytyki mnie moje autko się podoba i niedługo stanie jeszcze na ala'carbonowych alufelgach przynajmniej 17-18cali, ale najpierw muszę takie gdzieś wychaczyć , które nadawały będą się do tuningu carbonowego .

No właśnie ala'carbonowych alufelgach :-/ a nie carbonowych :mrgreen:
Ooo wydało sie ! Sam sie przyznał, ze to tylko okleiny, ciekawe co teraz odpisze <mikolaj> :mrgreen:

Awatar użytkownika
kyjo
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: kyjo » 19 gru 2008, 10:20

co do auta to chociaż chcesz sie jakoś wyróżnić. Moim zdaniem to mi to nie leży ale i nie mam zamiaru mieszać kogoś z błotem.
Powodznia w dalszych pracach.

Awatar użytkownika
labek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: labek » 19 gru 2008, 10:31

na zlecenie-- poprzez przesłanie części kurierem na obłozenie CARBONEM jakich kolwiek detali samochodu --lusterka , alufelgi , zdezaki , maski , klapy , drzwi , spojlery w celu zmiany wyglądu naszych AUT na SZCZEGÓLNY INDYWIDUALIZM NASZYCH AUT...........
Cytat ze strony Jarka-LT myśle ze to wyjaśnia sprawe czy to karbon czy ala karbon <ok> Na auto mogłbym jedynie puścić pawia jakbym je zobaczył <ok>

Awatar użytkownika
Bastek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Bastek » 19 gru 2008, 11:36

Oj, dajcie już chłopakowi spokój. Chce zrobić coś innego, to niech robi nam nie musi się wszystko podobać, ważne że Jarkowi się podoba. Jeździcie po nim jak po burej suce. Dajcie już spokój :-/

Awatar użytkownika
hct
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: hct » 19 gru 2008, 11:52

mnie by sie podobalo jakby cale bylo w tym "carbonie" ogulnie fajnie przynajmniej wesolo na drodze jest jak sie zobaczy takie autko :shock: :lol:

rafalaudi1
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub
Imię: Rafał
Model: Audi 80 B1
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.0 6A

Post autor: rafalaudi1 » 19 gru 2008, 12:01

Nie chodzi o to żeby robić mu na złość.
Problem polega na tym że takie typy czekają na kogoś kto nie ma o niczym pojęcia i napali się na carbon, zapłaci jak za carbon a dostanie rolkę taśmy która da odwrotny efekt bo jescze dociąży auto.
Póżniej jak już jest wykonane to klijent jest załamany i mówi że to nie jest to co było obiecane a koleś będzie twierdził że pieniędzy nie zwraca bo czego można było oczekiwać po garażowym tuningu.
Chodzi tylko o uczciwe powiedzenie że to jest zwykła okleina teflonowa i pomalowana utwardzaczem :!:

Awatar użytkownika
hct
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: hct » 19 gru 2008, 12:16

przecież to nie jest jakas reklama tylko chlopak chcial sie pochwilic swoim auta jak wiekszosc z nas

rafalaudi1
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub
Imię: Rafał
Model: Audi 80 B1
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.0 6A

Post autor: rafalaudi1 » 19 gru 2008, 12:18

Niestety to jest reklama

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce