[B3 1,6 TD SB] wtyczka pod siedzeniem tylniej kanapy
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
[B3 1,6 TD SB] wtyczka pod siedzeniem tylniej kanapy
Dziś zabierając się za małe porządki w aucie wyciągłem tylnią kanapę. Pod nia znalazłem umocowane tajemniczą wtyczkę, którą prezentuje na zdjeciach. Dochodzą do niej dwa kable i zielonego pojęcia nie mam do czego ona słoży. Jeśli ktoś wie, to proszę rowiać moją niewiedze.
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
tajemnicza wtyczka
witajcie a czy to czasem nie jest gniazdgo 12v do podłączenia np lampki ? wiem że są takie gniazda dodatkowe montowane..
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Re: tajemnicza wtyczka
Nie mam zielonego pojęcia do czego to może być. Na pewno nie jest to jakaś luźno leżąca wtyczka, ma tam swoje mocowanie, jest więc tak orginalnie montowana, jak też inny kolega potwierdził.rabbit pisze:witajcie a czy to czasem nie jest gniazdgo 12v do podłączenia np lampki ? wiem że są takie gniazda dodatkowe montowane..
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Hehe. W końcu dojdę co to jest. Jak będę miał chwile czasu to dojde co to jest. Tylko że przełaczników to nie mam za dużo. Halogeny tylnie i od podgrzewania szyby tylniej i lusterek, no ale wątpię żeby któryś z nich ja włanczał. Bo tak po za tym to nie mam pojęcia co innego może to uruchamiać. No ale sprawdzę przynajmniej czy jest tam prąd, a jeśli jest to kiedy, znaczy czy po przekręceniu stacyjki czy nie.cobra pisze:podłącz miernik, odłącz ją i pokombinuj z włącznikami, ja nie mógłbym zasnąć jakbym sie nie dowiedział :mrgreen:
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
To znaczy u ciebie zaraz do tego gniazda jest też pasująca wytyczka?? A wychodzą z niej jakieś kable, znaczy z tej wtyczki?? Bo u mnie tej wtyczki nie ma, pewnie kiedyś też byłaOrganista18 pisze:Dopiero teraz zauważyłem, że u Ciebie Labiel, jest tylko gniazdko!! U mnie jest gniazdko połączone z wtyczką, tylko to nic nie zmienia bo nadal nie wiem co to jest. Ale powoli dojdziemy do tego
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
W nadwoziu z silnikiem 1,8 PM w tym miejscu był zamontowane złącze od elektrycznej pompy paliwa. Wasze przypadki moą byc inne ale w moim A80 1,8 PM tak własnie było. Pamiętam bo robiłem sobie odcięcie do alarmu.Organista18 pisze:Dopiero teraz zauważyłem, że u Ciebie Labiel, jest tylko gniazdko!! U mnie jest gniazdko połączone z wtyczką, tylko to nic nie zmienia bo nadal nie wiem co to jest. Ale powoli dojdziemy do tego
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt: