[Śląsk] Może jakiś spot świąteczny ?
[Śląsk] Może jakiś spot świąteczny ?
Hejka, może zrobimy jakiegoś spota świątecznego? oddział południe? Są chętni? Macie jakieś propozycje? :roll:
Ostatnio zmieniony 19 gru 2008, 18:07 przez borbet, łącznie zmieniany 1 raz.
No wreszcie ktoś się przełamał i rzucił pomysł. Jestem jak najbardziej za i niema zmiłuj się. Proponuję powtórkę z zeszłego roku, tzn. Park Chorzowski w knajpce "Wioska Rybacka". Data to jak w zeszłym roku czyli między świętami,a sylwestrem. Było bardzo fajnie i z chęcią bym to powtórzył, na spocie poprzednim był ten temat ruszony więc, jak oddział południe, działamy coś ? <ok>
Z checia bym sie pojawil jednak w obecnej chwili nie ma szans na to bym gdzies sie wyrwal mam remont mieszkania z obecnego musze sie wyniesc do 28 grudnia swieta u tesciow praca normalnie masakra ale po nowym roku jak cos gdzies bedzie a bede mial wolne to bym chetnie sie gdzies pojawil na dodatek od 22 grudnie nie bede mial neta i nie wiem do kiedy wiec panowie wszystkiego dobrego z okazji swat i szczesliwego nowego roku pozdrawiam
Bardzo chętnie bym się pojawił bo czekałem na tego spota dłłłłuuuugo, a tu jak na złość "mamut" dzisiaj odmówił posłuszeństwa. Najprawdopodobniej rozszczelniła się nagrzewnica, dym z kratek nawiewu, straszny smród i brak płynu chłodzącego.
Jak dam rade go naprawić to obiecuje że będę razem z familją.
Jak dam rade go naprawić to obiecuje że będę razem z familją.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: