[2.0 b4 ABT ] Co myślicie o firmie amortyzatorów GPD ??
[2.0 b4 ABT ] Co myślicie o firmie amortyzatorów GPD ??
witam.
jak w temacie, co sądzicie o firmie GPD (TIMMEN GROUP !!!) amortyzatorów?
kupić?? bo moje padły i chciałem je na tył wsadzić a nie bardzo mam teraz kasę...
jak w temacie, co sądzicie o firmie GPD (TIMMEN GROUP !!!) amortyzatorów?
kupić?? bo moje padły i chciałem je na tył wsadzić a nie bardzo mam teraz kasę...
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
kurcze... Myślałem żeby je zakupić i włożyć aby przejeździły do kwietnia zwłaszcza że ja robie tygodniowo góra 150-200km a czasem tylko 70km. Bo do przodu wkładam KAYABY bo kosztuja w znajomej hurtowni 90zł ale tył już 140zł no i oczywiście musze doliczyć odboje itp... Kurcze kusi mnie żeby jednak zrobić tak i dopiero koło kwietnia włożyć na tył kayaby. Bo te o które pytam kosztuja 45zł:D wiem że ogulnie to gówno ale może przejeździ tą chwile, jak myślicie??
kolego to lepiej jedz na szrot i sobie ze szrotu wes ja kiedys tez bylem w slabej sytuacji $ a jezdzic trzeba bylo wiec kupilem na szrocie i nawet mialy 79% niekiedy nowe tyle nie maja sprawnosci a dalem bodajrze 20zl za sztuke i smigalem jeszcze na nich bodajrze 2 lata i jeszcze trzymaly ale wymienilem dla zasady wiec lepiej na tym wyszedlem niz kupujac jakies nowe tanie buble na ktorych gorzej sie jezdzi niz na starym ciaknacymNieściak pisze:kurcze... Myślałem żeby je zakupić i włożyć aby przejeździły do kwietnia zwłaszcza że ja robie tygodniowo góra 150-200km a czasem tylko 70km. Bo do przodu wkładam KAYABY bo kosztuja w znajomej hurtowni 90zł ale tył już 140zł no i oczywiście musze doliczyć odboje itp... Kurcze kusi mnie żeby jednak zrobić tak i dopiero koło kwietnia włożyć na tył kayaby. Bo te o które pytam kosztuja 45zł:D wiem że ogulnie to gówno ale może przejeździ tą chwile, jak myślicie??
-
- Forum Audi 80
140zł za KAYABY ? :shock: jakiś tydzień temu ojciec kupił Sachsy na tył do Avanta i płacił po 120zł :mrgreen:Nieściak pisze:kurcze... Myślałem żeby je zakupić i włożyć aby przejeździły do kwietnia zwłaszcza że ja robie tygodniowo góra 150-200km a czasem tylko 70km. Bo do przodu wkładam KAYABY bo kosztuja w znajomej hurtowni 90zł ale tył już 140zł no i oczywiście musze doliczyć odboje itp... Kurcze kusi mnie żeby jednak zrobić tak i dopiero koło kwietnia włożyć na tył kayaby. Bo te o które pytam kosztuja 45zł:D wiem że ogulnie to gówno ale może przejeździ tą chwile, jak myślicie??
nie rozumiemy sie i tyle, kazdy mysli inaczej ale spokonoorbi pisze:myster, każdy niech robi tak jak uważa....
Ja nigdy nie założyłbym amorków ze złomu, to już wolałbym pożyczyć kasę i zrobić jak należy.
Ciekawy szrot znasz, same auta po 100 tys. przebiegu, jak z allegro.
pozdro
jak bys mial do wyboru kupno tandety za 50 zl sztuka co daje nam 100zl w sumie
a kupno z przyslowiowego szrotu gdzie mozesz sobie z kupy wybrac i zaplacic za dwa 40zl a nawet i taniej. ja tam nie mam zamiaru z toba sie przedrzezniac tylko mowie jak ja kiedys do passata kupowalem poszlem sobie wybralem zkupy i mialy sprawnosci okolo 79 % teraz jak nowe kupisz to nie ktore nie maja takiej wytrzymalosci.
A po drugie gdzie ja ci napisalem ze sa same auta po 100 tys...
pozdrawiam
-
- Forum Audi 80