[80 b4 1.9 1Z] Tornado rot by maykel
Dzięki wszystkim za miłe słowa! To naprawdę dużo dla mnie znaczy
Nie spoczywam na laurach, już w domu czeka na montaż kierownica s-line <ok>
Dostałem ją w prezencie od mojej kochanej Kobiety
To niestety ten drugi rodzaj, od młodszych roczników (tutaj nastąpiło lekkie niedoinformowanie z mojej strony), dlatego musiałem kupić przejściówkę wieloklinu (tutaj browar dla kolegi DYZIO za wyhaczenie mi go na allegro ). Teraz muszę jeszcze jakoś wyrezać odbijanie kierunków i klakson...
Życzcie mi wytrwałości
Nie spoczywam na laurach, już w domu czeka na montaż kierownica s-line <ok>
Dostałem ją w prezencie od mojej kochanej Kobiety
To niestety ten drugi rodzaj, od młodszych roczników (tutaj nastąpiło lekkie niedoinformowanie z mojej strony), dlatego musiałem kupić przejściówkę wieloklinu (tutaj browar dla kolegi DYZIO za wyhaczenie mi go na allegro ). Teraz muszę jeszcze jakoś wyrezać odbijanie kierunków i klakson...
Życzcie mi wytrwałości
No Panie że ja lubie czerwone to wiadomo <ok> a twoja sie swieci jak moja to tym bardziej mi sie podoba a tak na poważnie to wyglada na bardzo zadbana, z zewnatrz lakierek miodzio razi mnie ten zwisajacy tłumik, weż no go troche podnies do gory tak jak byc powinien i na wiosne koniecznie krany musza byc wypolerowane 8-) , no i jak zwykle te spoilery na klapie, mi sie nie podobaja, rzecz gusty ale ja bym zdjał.
W srodku ta jasna tapicerka wyglada bardzo przyjemnie tym bardziej ze jest schludnie i czysciutko, radyjko oraz kierownica odmlodzily znacznie wnetrze i jest git, zaslep ta szpare pod radiem do pełni efektu no i ja bym do kompletu podswietlanie nawiewow, popielniczek, zapalniczki i zegarow zmienił na czerwony. Co do lamp to nie baw sie w półsrodki tylko zbieraj na soczewy.
Pozdrawiam i niech Ci czerwona strzala wynagradza włożone w nia serce i prace.
W srodku ta jasna tapicerka wyglada bardzo przyjemnie tym bardziej ze jest schludnie i czysciutko, radyjko oraz kierownica odmlodzily znacznie wnetrze i jest git, zaslep ta szpare pod radiem do pełni efektu no i ja bym do kompletu podswietlanie nawiewow, popielniczek, zapalniczki i zegarow zmienił na czerwony. Co do lamp to nie baw sie w półsrodki tylko zbieraj na soczewy.
Pozdrawiam i niech Ci czerwona strzala wynagradza włożone w nia serce i prace.
Słonik pisze:No Panie że ja lubie czerwone to wiadomo <ok> a twoja sie swieci jak moja to tym bardziej mi sie podoba a tak na poważnie to wyglada na bardzo zadbana, z zewnatrz lakierek miodzio
Oczywista sprawa <ok>na wiosne koniecznie krany musza byc wypolerowane 8-)
Wiesz, mi na początku, jak kupowałem auto też się nie widział. Teraz przestał mi przeszkadzać i wręcz zaczął mi się podobać. Poza tym mam już od niego odciski na lakierze u góry na błotnikach, więc jak bym go zdjął wszystko było by widaćno i jak zwykle te spoilery na klapie, mi sie nie podobaja, rzecz gusty ale ja bym zdjał.
Szpara na pewno będzie zaślepiona tylko szukam jakiegoś estetycznego materiału do tego zadania. Ostatnio mało czasu mam dla niuńki, ale na wiosnę odrabiam zaległości Zapalniczka już świeci się na czerwono, o reszcie pomyślimyW srodku ta jasna tapicerka wyglada bardzo przyjemnie tym bardziej ze jest schludnie i czysciutko, radyjko oraz kierownica odmlodzily znacznie wnetrze i jest git, zaslep ta szpare pod radiem do pełni efektu no i ja bym do kompletu podswietlanie nawiewow, popielniczek, zapalniczki i zegarow zmienił na czerwony.
Jak nadejdą lepsze czasy na pewno się nad tym zastanowię.Co do lamp to nie baw sie w półsrodki tylko zbieraj na soczewy.
Pozdrówki i dzięki za miłe słowaPozdrawiam i niech Ci czerwona strzala wynagradza włożone w nia serce i prace.
Dzięki, dla Ciebie też leciKolego to jasne wnętrze prezentuje się pięknie! :shock: Kolorek się świeci jak psu dzwonki :mrgreen: i tak trzymać :!: <ok> Co do spojlera to zgadzam się ze Słonikiem, też bym go ściągnął :!: Szerokości przyjacielu
<ok>ale ładny ten Mieczysław
Hehe dzięki Kolego. No cóż z wyposażenia jak już napisałem za bardzo się nie postarali w Ingolstadt i teraz na moich barkach spoczywa "dowypasanie"Wszystko super, auto, silnik, wyposażenie <ok>
Podobuje mi się
Update :
Ponieważ mam twarde postanowienie wraz ze swoja kobietą znowu zacząć jeździć na nartach, nie był bym sobą gdybym nie zaczął jego realizacji od kupienia ori bagażnika :mrgreen: Fotki str.1
Ładna fura, tak trzymac. Braki w wyposażenia szybko sam nadrobisz :mrgreen: jak widze <ok>