Słonik pisze:No Panie że ja lubie czerwone to wiadomo <ok> a twoja sie swieci jak moja to tym bardziej mi sie podoba a tak na poważnie to wyglada na bardzo zadbana, z zewnatrz lakierek miodzio
na wiosne koniecznie krany musza byc wypolerowane 8-)
Oczywista sprawa <ok>
no i jak zwykle te spoilery na klapie, mi sie nie podobaja, rzecz gusty ale ja bym zdjał.
Wiesz, mi na początku, jak kupowałem auto też się nie widział. Teraz przestał mi przeszkadzać i wręcz zaczął mi się podobać. Poza tym mam już od niego odciski na lakierze u góry na błotnikach, więc jak bym go zdjął wszystko było by widać
W srodku ta jasna tapicerka wyglada bardzo przyjemnie tym bardziej ze jest schludnie i czysciutko, radyjko oraz kierownica odmlodzily znacznie wnetrze i jest git, zaslep ta szpare pod radiem do pełni efektu no i ja bym do kompletu podswietlanie nawiewow, popielniczek, zapalniczki i zegarow zmienił na czerwony.
Szpara na pewno będzie zaślepiona tylko szukam jakiegoś estetycznego materiału do tego zadania. Ostatnio mało czasu mam dla niuńki, ale na wiosnę odrabiam zaległości

Zapalniczka już świeci się na czerwono, o reszcie pomyślimy
Co do lamp to nie baw sie w półsrodki tylko zbieraj na soczewy.
Jak nadejdą lepsze czasy na pewno się nad tym zastanowię.
Pozdrawiam i niech Ci czerwona strzala wynagradza włożone w nia serce i prace.
Pozdrówki i dzięki za miłe słowa
Kolego to jasne wnętrze prezentuje się pięknie! :shock: Kolorek się świeci jak psu dzwonki :mrgreen: i tak trzymać :!: <ok> Co do spojlera to zgadzam się ze Słonikiem, też bym go ściągnął :!: Szerokości przyjacielu

Dzięki, dla Ciebie też leci
ale ładny ten Mieczysław
<ok>
Wszystko super, auto, silnik, wyposażenie <ok>
Podobuje mi się

Hehe dzięki Kolego. No cóż z wyposażenia jak już napisałem za bardzo się nie postarali w Ingolstadt i teraz na moich barkach spoczywa "dowypasanie"
Update :
Ponieważ mam twarde postanowienie wraz ze swoja kobietą znowu zacząć jeździć na nartach, nie był bym sobą gdybym nie zaczął jego realizacji od kupienia ori bagażnika :mrgreen: Fotki str.1