[80 B3 1.8] Audiczka by kaczaza5 - Odjechała...
devcio, ciężko powiedzieć czemu u mnie była podłoga mokra
Ogólnie to jeżeli masz mokra podłogę pod nogami kierowcy to sprawdziłbym na Twoim miejscu nagrzewnicę, lub czy to nie jest płyn hamulcowy, albo gumowe oczko przez które przechodzi linka od otwierania maski. Co do wody w bagażniku to w którym miejscu ona jest? bo jak na dole po lewej stronie to od tej kratki co jest pod wykładzina, a jak w innym miejscu to jakoś tak było, że woda spływa po szybie i tam gdzieś później do bagażnika.
Wpisz w szukajce "woda w bagażniku", albo jakoś tak bo było o tym na forum.
A jest jeszcze możliwość, że jak masz szyber to możesz mieć zapchane odpływy (są one umieszczone w słupkach).
Powodzenia w użytkowaniu.
I wypełnij poprawnie profil bo takiego silnika w B3 nie było.
Ogólnie to jeżeli masz mokra podłogę pod nogami kierowcy to sprawdziłbym na Twoim miejscu nagrzewnicę, lub czy to nie jest płyn hamulcowy, albo gumowe oczko przez które przechodzi linka od otwierania maski. Co do wody w bagażniku to w którym miejscu ona jest? bo jak na dole po lewej stronie to od tej kratki co jest pod wykładzina, a jak w innym miejscu to jakoś tak było, że woda spływa po szybie i tam gdzieś później do bagażnika.
Wpisz w szukajce "woda w bagażniku", albo jakoś tak bo było o tym na forum.
A jest jeszcze możliwość, że jak masz szyber to możesz mieć zapchane odpływy (są one umieszczone w słupkach).
Powodzenia w użytkowaniu.
I wypełnij poprawnie profil bo takiego silnika w B3 nie było.
http://moto.allegro.pl/item491575567_au ... uning.html proszę bardzo a toczydełko masz fajowe <ok> .Pozdrawiam
Troszku powiało kielecczyzną 8-)
Doszedł nowy dodatek, do niuńki ułatwiający życie :mrgreen: pilot sterowania centralnym zamkiem - kluczyk - scyzoryk
Można zamknąć autko, otworzyć, znaleźć je na parkingu (jeszcze mi się nie trafiło, żebym się pomylił), a także można podpiąć osobne otwieranie np. bagażnika :mrgreen:
Tylko trzeba go jeszcze dostrugać
[ Dodano: 2009-01-24, 12:47 ]
Z braku zajęcia a posiadania chwili czasu postanowiłem ustawić się z braciakiem na małą sesyjkę :mrgreen:
Z powodu mrozu na dworze oba auta upaprane i to równo
Dupciami ...
Nosek ...
Serduszka ...
Takie tam
Niżej brat ze swoją pociechą
Lubią się w końcu to też rodzina
Oceniajcie i komentujcie <ok>
[ Dodano: 2009-01-25, 00:52 ]
Noi Niuńka dostała ostatnio prezencik tak bez okazji, a raczej kilka
- 10 ltr. petrygo na ugaszenie pragnienia
- nową pompę wody
- nowy palec i kopułkę
- nowe kable WN Sentech'a
- nowe świece
- nowy filtr powietrza, żeby się jej lepiej oddychało
Razem ponad 300 pln'ów, ale nie żałuję bo wiem, że mi się odwdzięczy :mrgreen:
Doszedł nowy dodatek, do niuńki ułatwiający życie :mrgreen: pilot sterowania centralnym zamkiem - kluczyk - scyzoryk
Można zamknąć autko, otworzyć, znaleźć je na parkingu (jeszcze mi się nie trafiło, żebym się pomylił), a także można podpiąć osobne otwieranie np. bagażnika :mrgreen:
Tylko trzeba go jeszcze dostrugać
[ Dodano: 2009-01-24, 12:47 ]
Z braku zajęcia a posiadania chwili czasu postanowiłem ustawić się z braciakiem na małą sesyjkę :mrgreen:
Z powodu mrozu na dworze oba auta upaprane i to równo
Dupciami ...
Nosek ...
Serduszka ...
Takie tam
Niżej brat ze swoją pociechą
Lubią się w końcu to też rodzina
Oceniajcie i komentujcie <ok>
[ Dodano: 2009-01-25, 00:52 ]
Noi Niuńka dostała ostatnio prezencik tak bez okazji, a raczej kilka
- 10 ltr. petrygo na ugaszenie pragnienia
- nową pompę wody
- nowy palec i kopułkę
- nowe kable WN Sentech'a
- nowe świece
- nowy filtr powietrza, żeby się jej lepiej oddychało
Razem ponad 300 pln'ów, ale nie żałuję bo wiem, że mi się odwdzięczy :mrgreen:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
barto-team, kiedyś też chciałem sobie kupić gofra, ale za dużo ludzi tym jeździ u mnie po okolicy
Lolek, Pytałem braciaka, ale powiedział że audi jak dla niego jest za duże <palma>
KLAKSON, dziękówa ode mnie i braciaka :mrgreen:
beny851, teraz już wiem :mrgreen: doczytałem i jak się okazało silnik jest z golfa, passata, jetty, albo w czymś tam jeszcze go montowali w toledo bodajże, ale nie jestem pewny :roll:
Lolek, Pytałem braciaka, ale powiedział że audi jak dla niego jest za duże <palma>
KLAKSON, dziękówa ode mnie i braciaka :mrgreen:
beny851, teraz już wiem :mrgreen: doczytałem i jak się okazało silnik jest z golfa, passata, jetty, albo w czymś tam jeszcze go montowali w toledo bodajże, ale nie jestem pewny :roll: