Audi cabrio by KOLARZ
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
A widzisz, szkoda że nie było Cie na tym VAG'u:kolarz pisze:3 zlot to "VAG Event" w Żerkowie
Polski zlot dla wielbicieli samochodów z grupy VAG
szkoda tylko ,ze nie było zbyt wiele audi a 80asiatek to juz wogule ale postaram sie zeby na przyszły rok wiecej audiczek tam zawitało
viewtopic.php?t=19447&highlight=vag+event+%BFerk%F3w
A mnie na tym kiedy Ty byłeś <ok>
Ekstra Cabrio <ok>
kolego byłem własnie na tym zlocie. obejrzyj sobie filmik.dexx pisze: A widzisz, szkoda że nie było Cie na tym VAG'u:
Ekstra Cabrio <ok>
-
- Forum Audi 80
- bieniek1984
- Forum Audi 80
O kurde ale jaja :shock: a Ty byłeś w 1 dzień, tak? ja akurat pojechałem tam drugiego dnia kurcze szkoda że sie nie zgraliśmy no a tak sobie mówiłem że szkoda że nie ma żadnej 80tki Filmik świetny <ok> pozdro :!: 8-)kolarz pisze:kolego byłem własnie na tym zlocie. obejrzyj sobie filmik.dexx pisze: A widzisz, szkoda że nie było Cie na tym VAG'u:
Ekstra Cabrio <ok>
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Ehhh.. odkąd pamiętam zakochana jestem w cabrio .. Twoja niunia jest cudowna :mrgreen: Jak na nia patrze to coraz częściej myśle o kupieniu cabrio zamiast Ski.. Chociaz i cabrio i S-ka kuszą ..
Jak Ci zginie blenda to znaczy, ze jest u mnie A jak bedziesz chciał oddać dobrowolnie to od razu pisz do mnie bo poszukuję (bezskutecznie póki co )
Naprawde piękna i godna podziwu <ok> gratuluję
Jak Ci zginie blenda to znaczy, ze jest u mnie A jak bedziesz chciał oddać dobrowolnie to od razu pisz do mnie bo poszukuję (bezskutecznie póki co )
Naprawde piękna i godna podziwu <ok> gratuluję