Witam,
czy ktos juz moze przerabial temat zakladania poduszki powietrznej do B3 ?
Jakis czas temy zmienilem sobie kiere u siebie w B3 na trzyramienna kierownice z A3 98'
Kupilem sama kiere - pozniej dokupilem zaslepke zamiast poduszki. Ale teraz juz mnie troche irytuje - zaczalem sie zastanawiac czy wogole da sie podlaczyc sobie od tak poduszke powietrzna.
Mam jeszcze jedna B3 - z oryginalna poduszka. da sie podlaczyc sensor z B3 do poduszki z A3 ? wogole ma ktos jakis schemat poduszki w B3 ? duzo tego jest do przekladania ?
Pozdrawiam wszystkich i WESOLYCH SWIAT PANOWIE !!
[B3 all] Zalozenie poduchy
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
A wlasnie ze poduszka byla w B3. Jedna taka stoi u mnie na podjezdzie. Poza tym wlasnie sprawdzilem w ETCE i wyglada na to ze niewiele jest rzeczy do przelozenia.
Sensor, zapas energii i przetwornik napiecia. Tak mowi ETKA.
Poza tym jeszcze ta okragla listwa slizgowa na kolumne.
Wie ktos czy moze da sie wpiac inna poduszke do danej instalacji - w moim przypadku instalacja z B3 a poduszka z A3 ?
[ Dodano: 2008-12-24, 00:21 ]
Panowie troche wiecej optymizmu - swieta w koncu USA B3 mialo AIRBAG
[ Dodano: 2008-12-24, 00:23 ]
To widze ze bede mial pierwsza B3 z AB
Sensor, zapas energii i przetwornik napiecia. Tak mowi ETKA.
Poza tym jeszcze ta okragla listwa slizgowa na kolumne.
Wie ktos czy moze da sie wpiac inna poduszke do danej instalacji - w moim przypadku instalacja z B3 a poduszka z A3 ?
[ Dodano: 2008-12-24, 00:21 ]
Panowie troche wiecej optymizmu - swieta w koncu USA B3 mialo AIRBAG
[ Dodano: 2008-12-24, 00:23 ]
To widze ze bede mial pierwsza B3 z AB
Rezaj kolego i zapodaj potem listę z nr części oraz fotki z rezanka, ostatnio też mi to chodziło po głowie, czy przypadkiem nie reznąć sobie jaśka w B4. Jak nie będzie za dużo modzenia to może nawet i pasażera się reźnie tylko wtedy trzeba całą deskę kupić. Czekam na info.
Pozdrawiam i Wesołych Świąt!!!
Pozdrawiam i Wesołych Świąt!!!