[90 AAN] 2,2 turbo 5x112 260KM 410Nm
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
- Michaello285
- Forum Audi 80
bardzo fajny projekt, masz pracy i kasy <ok> <ok>
tylko dla mnie fele 9 cali to do bmw mozna sobie zalozyc, i niestety nie wroze temu silnikowi dlugiej pracy na sofcie jak zalozyles szmaciana uszczelke pod glowice ajusy i do tego sruby ww firmy, jak tyle kasy pchasz w motor to tylko stalowa uszczelka i sruby ori z ASO, plus obrobka bloku jesli robisz remont a nie tylko wyczyszczenie i pomalowanie.
powodzonka
tylko dla mnie fele 9 cali to do bmw mozna sobie zalozyc, i niestety nie wroze temu silnikowi dlugiej pracy na sofcie jak zalozyles szmaciana uszczelke pod glowice ajusy i do tego sruby ww firmy, jak tyle kasy pchasz w motor to tylko stalowa uszczelka i sruby ori z ASO, plus obrobka bloku jesli robisz remont a nie tylko wyczyszczenie i pomalowanie.
powodzonka
uszczelki sa kupione porzadne tylko z tego zestawawu byly wykorzystane pod kolektor i tam pod cos spoko tam gdzie maja byc dobre czesci to sa i zapewniam ze mam metalowa uszczelke pod glowica <ok> co do alusow na dzien dzisiejszy podoba mi sie rant i takie mam choc moze nie juz borbety ale tez z rantem ale to pokarze pozniej :mrgreen:
wesolych swiat z gdańska
wesolych swiat z gdańska