dokładnie jest tak jak pisze koleganoorbi, ja mam założone alu z forda mondeo i musiałem dokupić śróby o 1.5cm dłuższe niż ori koszt prawie 7zł szt. :shock:
To mnie panowie zmartwiliście - tez zakupiłem felunek z Forda ale jeszcze go nie przymierzałem ( :!: )
Willi - co to za śruby tak tanio kupiłeś?? Nie są aby jakieś lipne??
chyba tylko przy alufelgach od forda trzeba dawać inne śruby u siebie mam oryginalne od audi jacek zmierz ile wystaje ci oryginalna śruba od audi i będziesz wiedział czy trzeba kupić dłuższe
Witam!
Nie wiem jak u was ale u mnie org alu z Forda Mondeo (spadek po samochodzie ojca :lol: ) przykrecilem srubami od stalakow Audi i trzymaja sie jak trzeba tylko do alu od forda trzeba dokupic pierscienie centrujace poniewaz maja wiekszy ten otwor
Trzymać się będą ale śruba nie jest osadzona prawidłowo w feldze, ja bym nie ryzykował.
Jak będę miał jak pstryknę fotkę porównawczą obydwu śrub i zobaczycie Koledzy o co kaman.
goldi j51 pisze:chyba tylko przy alufelgach od forda trzeba dawać inne śruby u siebie mam oryginalne od audi jacek zmierz ile wystaje ci oryginalna śruba od audi i będziesz wiedział czy trzeba kupić dłuższe
Muszę przymierzyć kółka w takim razie... A dzisiaj spadł śnieg...