Wysyłamy ramki !
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Mario.G, jak bedziesz w ten sposob do mnie pisal, to dostanisz zwrot 20 zl a po ramkach sie oblizesz. Wyluzuj i nie sraj ogniem.
rafi, bmarek - ramki wyslane.
Pozostali ( zostalo mi jeszcze 3 kpl ) usilnie nie zagladaja na forum i nie reaguja na moje prosby o ponowne przeslanie adresu a informowalem wielokroć ze zagubilem dane kilku osob.
Pozniej wpadają jak jasnie Pan Mario G. raz na rok i mało baka nie puszczą z nerwów.
Mario, zapakowalem ramki Twoje, ale najchetniej oddalbym Ci te 20 zl bo wstyd mi ze beda jezdzic na aucie takiego telerancyjnego pseudo klubowicza. ( zeby nie powiedzieć chama ) Powiem wiecej, jestem w stanie dac Ci 30 abys nie mial takiego parcia.
Troche kultury - przynajmniej na forum jesli w zyciu prywatnym nie potrafisz.
Pozdrawiam
rafi, bmarek - ramki wyslane.
Pozostali ( zostalo mi jeszcze 3 kpl ) usilnie nie zagladaja na forum i nie reaguja na moje prosby o ponowne przeslanie adresu a informowalem wielokroć ze zagubilem dane kilku osob.
Pozniej wpadają jak jasnie Pan Mario G. raz na rok i mało baka nie puszczą z nerwów.
Do roboty to znajdz sobie blizszą osobę lub traktor.Doc nie pier.... tylko wysyłaj te ramki na adres! Wziołeś kasę to do roboty!
Mario, zapakowalem ramki Twoje, ale najchetniej oddalbym Ci te 20 zl bo wstyd mi ze beda jezdzic na aucie takiego telerancyjnego pseudo klubowicza. ( zeby nie powiedzieć chama ) Powiem wiecej, jestem w stanie dac Ci 30 abys nie mial takiego parcia.
Troche kultury - przynajmniej na forum jesli w zyciu prywatnym nie potrafisz.
Pozdrawiam
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Mario.G, zaraz po tym, jak zwrocisz mi całe ramke które Ci wysłałem 
Ostatni raz proszę tych, którzy nie otrzymali ramek o podanie namiarów do wysyłki przez prywatna wiadomość.
3 razy pisałem już, że przez przypadek usunałem prywatne wiadomości a na koncie posród wielu wpłat nie wyłuskam tych kilku.
robikas napisałeś mi PW co z ramkami, ale nie podałeś gdzie mają być wysłane. Jak mam Wam tłumaczyć ?
bmarek, rafi, mario.g - ramki sa u Waszego listonosza.
Ostatni raz proszę tych, którzy nie otrzymali ramek o podanie namiarów do wysyłki przez prywatna wiadomość.
3 razy pisałem już, że przez przypadek usunałem prywatne wiadomości a na koncie posród wielu wpłat nie wyłuskam tych kilku.
robikas napisałeś mi PW co z ramkami, ale nie podałeś gdzie mają być wysłane. Jak mam Wam tłumaczyć ?
bmarek, rafi, mario.g - ramki sa u Waszego listonosza.
-
rafi
- Forum Audi 80

- Imię: Jacek
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
- Kontakt:
Mario.G wyluzuj :!: :shock:
ja tez czekam od dluzszego czasu!
jak taki kozak z Ciebie - to moze kolejną edycje zakupu i wysylki ramek dla new klubowiczow sam poprowadzisz!!! heh
wtedy ocenimy twoje wysilki mada faka!!!!!!! i jestem przekonany ze znajdzie sie taki jak ty co bedzie plakał ze ramek nie dostał!!!
i to tyle w tym temacie
ja tez czekam od dluzszego czasu!
jak taki kozak z Ciebie - to moze kolejną edycje zakupu i wysylki ramek dla new klubowiczow sam poprowadzisz!!! heh
wtedy ocenimy twoje wysilki mada faka!!!!!!! i jestem przekonany ze znajdzie sie taki jak ty co bedzie plakał ze ramek nie dostał!!!
i to tyle w tym temacie