Audi B3 By GajoS ['] (pozostałości NA Sprzedaż str.12 )
z ta pod rejestracje sie zobaczy jeszcze bo musze sie zastanowic w bagazniku am sporom tubke a ze głosno sucham muzy to moze niezle brzeczec i tak pułka tylna mi podskakuje kumple pierwszy raz takie cos widza w sedanie hehehe
a klei sie na specjalny klej do szyb :mrgreen: jak chce sie miec pozadnie <ok>
a klei sie na specjalny klej do szyb :mrgreen: jak chce sie miec pozadnie <ok>
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No no fajnie ze smakiem zrobiona b3-ka <ok> gratki za włożoną pracę, a co do oświetlenia bagażnika to efekt fajny, zrobiłeś to na oprawkach halogenówek na 12V? jeśli tak to jak uzyskałeś kolor podświetlenia, o szukałem ale nie mogę dorwać takich żarówek, a malowanie mnie jakoś nie kręci Powodzenia w dalszych pracach
no nie to jest na MODUle 3x led super FLUX http://moto.allegro.pl/item510290933_ne ... jasne.htmlM@rcus pisze: a co do oświetlenia bagażnika to efekt fajny, zrobiłeś to na oprawkach halogenówek na 12V?
o takich :mrgreen: kture kupiłe w koszalinie w Micro takim sklrepie elektrycznym tyle ze 10gr drozej :-o ale zamontowałem w tej belce co sa dziury :mrgreen: tak ze ich nie widac na wiezchu ,sa schowane ale ładnie daja
ja juz obklejałem tylne lampki folia z allegro zaczalem od lamp w klapie i powiem ze wyszlo dosyc ladnie ale ... jest problem z obklejeniem kierunków, poniewaz folia sie marszczyla, grzalem ja suszarka tak ze robila sie mieciutka ale i tak mi to nie wyszlo ... ale jesli Ci kolego to wyjdzie to daj fotki to bede jeszcze próbował pozdrawiam