Mam pytanko do administracji. Czy nie dałoby się zrobić tak że autor napisanego przez siebie tematu mógłby mieć możliwość samemu zamknąć ten temat jeśli uzyskałby już wystarczającą odpowiedź? Może pomogłoby to zapobiec odgrzewaniu starych tematów w których autor takiego tematu już dawno poradził sobie z danym problemem i wracanie do tego i dalsze dyskusje nie mają już sensu. To tylko taki mój pomysł. Co o tym sądzicie???
Pozdrawiam
Możliwość zamykania tematów
Re: Możliwość zamykania tematów
PABLO pisze:Mam pytanko do administracji. Czy nie dałoby się zrobić tak że autor napisanego przez siebie tematu mógłby mieć możliwość samemu zamknąć ten temat jeśli uzyskałby już wystarczającą odpowiedź? Może pomogłoby to zapobiec odgrzewaniu starych tematów w których autor takiego tematu już dawno poradził sobie z danym problemem i wracanie do tego i dalsze dyskusje nie mają już sensu. To tylko taki mój pomysł. Co o tym sądzicie???
Pozdrawiam
Masz 100% racji. Popieram. Za dużo bałaganu czasami sie robi. Proponuję zamknięte tematy zostawić przez pewien czas dla potomności w archiwum. Temat zakończony powinien być niemożliwy do kontynuowania ale do zapoznania się jak najbardziej dostępny.