[80 B3 All] przelacznik elektrycznych lusterek...
-
- Forum Audi 80
[80 B3 All] przelacznik elektrycznych lusterek...
witam, przeszukalem forum w celu znalezienia informacji na ten temat ale madra wyszukiwarka nic nie znalazla dlatego tworze ten temat, otoz sprawa dotyczy tego przelacznika do regulacji lusterek elektr. i palacych sie w nim zarowek!! juz dostaje szalu, co 2 tygodnie mi sie pala tam zarowki, juz wymienialem z 4 raz, co z tym fantem zrobic?? da sie to jakos zastapic diada?? probowalem ale nie wychodzi... ma ktos na to jakis patent?? prosze o pomoc...
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Stary .. wiem o czym mowisz ... jak nastepnym razem kupisz zarowki to powiedz gosciowi ze chcesz 12V ... bo z tego co u siebie w sklepie widzialem jak powiesz "TE" przy wyborze to masz duza szanse ze to nie "TE" bo sa 6V 9V i 12V dalo mi to juz do myslenia jak spalily mi sie za pierwszym razem.
Pozdrawiam - od kad mam 12V to dzialaja. (wczesniej nie sprecyzowalem napiecia i pewnie mialem 9'tki.)
Pozdrawiam - od kad mam 12V to dzialaja. (wczesniej nie sprecyzowalem napiecia i pewnie mialem 9'tki.)
-
- Forum Audi 80
moze i masz racje... bo zajebiscie jasno cos wlasnie swieca...doktur_mastach pisze:Stary .. wiem o czym mowisz ... jak nastepnym razem kupisz zarowki to powiedz gosciowi ze chcesz 12V ... bo z tego co u siebie w sklepie widzialem jak powiesz "TE" przy wyborze to masz duza szanse ze to nie "TE" bo sa 6V 9V i 12V dalo mi to juz do myslenia jak spalily mi sie za pierwszym razem.