AUDI 80 B3 1.6 PP 1991r
AUDI 80 B3 1.6 PP 1991r
Witam!
Przedstawiam Wam moje Audi 80 B3:
- Audi 80
- B3
- 1991r
- 1.6
- PP
- LPG
- Centralny zamek
- Autoalarm
- Wspomaganie
- 285tys km
- Szyber
- Sterowanie elektryczne przednich reflektorów
[center]
[/center]
Przedstawiam Wam moje Audi 80 B3:
- Audi 80
- B3
- 1991r
- 1.6
- PP
- LPG
- Centralny zamek
- Autoalarm
- Wspomaganie
- 285tys km
- Szyber
- Sterowanie elektryczne przednich reflektorów
[center]
[/center]
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2018, 09:49 przez Jaca997, łącznie zmieniany 112 razy.
Fajny sprzęcik, tylko te kołpaki wywal, w środku nawet mi sie podoba, tylko najbardziej nie pasują mi głośniki na tylnej półce :mrgreen: One są w ogóle przykręcone czy tak tylko luzem położone? <mikolaj>
A po za tym ok
Pozdrawiam
P.S
Napisz w profilu oznaczenie silnika bo chyba XYZ nie ma :mrgreen:
A po za tym ok
Pozdrawiam
P.S
Napisz w profilu oznaczenie silnika bo chyba XYZ nie ma :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 27 gru 2008, 13:30 przez rafałsz, łącznie zmieniany 1 raz.
Moim zdaniem okleina jest OK (sam mam taką). Kiera out. Spojler zmiań na ori od Audi 90. I nie kalecz go "sportowym" tłumikiem, który z zewnątrz przypomina rurę spustową rynny, bo z całą pewnością mocy ci nie doda (a jak wiadomo 1,6 demonem mocy nie jest), a będziesz robił z siebie pośmiewisko jak Audi 1,6 będzie ci buczał, jakbyś z 5 litrów miał pod maską.
-
-
-
-
-
Ogółem narazie nic nie zmieniam bo w styczniu czeka mnie OC a wiadomo kasa jest potrzebna. Kolorowo to nie wygląda bez żadnych zniżek. Może uda mi się coś wykombinować.
Dzięki Wam za opinie i zapraszam innych do komentowania
Pozdrawiam!
- oczywiście w przyszłości będą aluski - miałem oryginalne kołpaki od audi ale zostały skradzionerafałsz pisze:tylko te kołpaki wywal
-
- są przykręcanerafałsz pisze:głośniki na tylnej półce :mrgreen: One są w ogóle przykręcone czy tak tylko luzem położone?
-
- no właśnie z okleiną nie wiem co zrobić. Ciekawie to wygląda. Ale to rzecz gustu. Jak mi się z nudzi to na pewno zdejmę. Co do głośników to fajnie graja z wyglądem nie za bardzo. Narazie nie mam zamiaru tutaj nic zmieniać.Olszak pisze:Tą okleine drewno podobną też bym zdarł i zrobił coś z tą półką bo po co tam tyle głośników jak i tak żadnego efektu to nie daje
-
- spojler też mi zbytnio nie pasuje - pomyśle nad tym. Kierownica również mi się nie podoba a "drewno" j.wnoorbi pisze:- ten spojler też mi się nie podoba, kiera i "drewno" do wyrzucenia,
-
- Witam również :mrgreen:maciek122 pisze:Witam kolęgę z tego samego miasta
Ogółem narazie nic nie zmieniam bo w styczniu czeka mnie OC a wiadomo kasa jest potrzebna. Kolorowo to nie wygląda bez żadnych zniżek. Może uda mi się coś wykombinować.
Dzięki Wam za opinie i zapraszam innych do komentowania
Pozdrawiam!
- bieniek1984
- Forum Audi 80
Kolorek jak mój Ogólnie fajne autko, plany masz dobre, jedynie co to nie przyciemniałbym szyb z tyłu - albo przednie i tylne albo żadne - jak przyciemnisz tylko tył to będzie kijowo wyglądac. Co do kierownicy, to mnie się akurat podoba , okleina jak i spoiler już nie
Powodzenia w dalszych modach <ok>
Powodzenia w dalszych modach <ok>