Witam, z góry przepraszam jeśli taki temat już był ale nie znalazłem takowego.
Proszę mi napisać wszystkie części jakie są fabrycznie montowane do działania AC.
Wiem że zbiorniczek spryskiwaczy i jakieś przekaźniki do świateł ale które to przekaźniki o jakich numerach i gdzie się znajdują ?
Z góry dziękuję serdecznie i pozdrawiam.
[80 B3 SF] AC-Wszystkie potrzebne części
to sa właśnie czujniki montowane w wiazkach przewodów. Nie pamietam dokładnie , ale w setce jak zakładałem AC to musiałem puscic dodatkowa wiazkę do tylnych swiateł... pozdr.Kunik pisze:To już mam, chodzi mi o te rzeczy które są odpowiedzialne za informowanie o braku czegoś albo coś
[ Dodano: 2008-12-27, 19:19 ]
w zasadzie AC mozna podpiąc i bez tych czujników, wystarczy tylko przelutowac przewody od odpowiednich pinów, w zalezności co kto chce miec, znajomy elektryk zakładał AC z wyłaczoną kontrola świateł i poziomu płynu spryskiwacza, w zasadzie to był tylko dla rezerwy, i ładniejszego wygladu. pozdr.
Tu masz wszystko opisane http://www.mediafire.com/?ejcgegzdmii (ściągnij plik)Kunik pisze:przekaźniki do świateł ale które to przekaźniki o jakich numerach i gdzie się znajdują ?
Przekaźnik od kontroli przednich świateł montuje się w listwie pod kierownicą a tylnych w bagażniku za kołem zapasowym na wzmocnieniu nadkola.