Śmietnik - nowy dział
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Śmietnik - nowy dział
W nawiązaniu do apelu o bałaganie, dla moderatorów stworzyłem nowy, zamknięty dział pod nazwą Śmietnik.
Wszystkie tematy zbędne tam przenoście. Odbywa się to łatwo i szybko za pomocą jednego kliknięcia, przycisku dostępnego podczas usuwania tematu. ( patrz screen )
Tematy ze śmietnika same będą znikać po upłynięciu 150 dni.
Usuwając do śmietnika dany temat, uzasadniajcie postem.
Moderatorzy nie bójcie się korzystać z tego. Sympatycy nie bójcie się zgłaszać złych postów moderatorom dając samemu adnotację w poście.
Wszystkie tematy zbędne tam przenoście. Odbywa się to łatwo i szybko za pomocą jednego kliknięcia, przycisku dostępnego podczas usuwania tematu. ( patrz screen )
Tematy ze śmietnika same będą znikać po upłynięciu 150 dni.
Usuwając do śmietnika dany temat, uzasadniajcie postem.
Moderatorzy nie bójcie się korzystać z tego. Sympatycy nie bójcie się zgłaszać złych postów moderatorom dając samemu adnotację w poście.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Solskier
- Forum Audi 80

- Imię: Sebastian
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Ja proponuje aby każdy z modów wziął sobie jeden dział na oko i go "przeczyścił", jeśli taka propozycja pasuje Wam to ja zaklepuje dział z Sienkami Diesla, osobiście zaglądam tam najczęściej i najbardziej jestem zorientowany w tym dziale jeśli chodzi o wszystkie działy forum, jeśli trzeba będzie uporządkować inny dział również się pisze ale bedize mi o wiele trudniej. Co Wy na to ?
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Nadwozie: Avant quattro
W sumie, to od początku każdy powinien mieć, jakieś swoje poletko do obrobienia. Biorę na razie Nadwozie i wnętrze.Solskier pisze:Ja proponuje aby każdy z modów wziął sobie jeden dział na oko i go "przeczyścił"
Jeszcze nie widziałem śmietnika, w którym jest porządek. No chyba, że masz na myśli segregowanie odpadówDanek pisze:Ale nie wrzucajcie do śmietnika wątków, które ewidentnie nadają się do wywalenia w kosmos, np. źle nazwane. Bo dopiero zrobi się śmietnik
.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Pomysł częściowo dobry, częściowo dla tego iż: aktualnie nikt nie ma przydzielonego działu, dlatego modujemy to co się nawinie. Jeśli każdy będzie modował swój dział i na nim się skupił to co w sytuacji kiedy powiedzmy danych moderatorów nie będzie przez jakiś czas z różnych przyczyn? Taki dział może wtedyz "zarosnąć chwastami" bo pozostali modowie będę sprzątać jedynie na swoim podwórku. Chyba że będzie po kilku modów do każdego z działów, tylko wtedy znowu modowie mogą wchodzić sobie w drogę. Co myślicie?Solskier pisze:Ja proponuje aby każdy z modów wziął sobie jeden dział na oko i go "przeczyścił"
Planowałem właśnie zrobić dla tego działu takie zestawienie ze skrótami do odpiwiednich tematów np: 1,9TDi - Szarpie i do tego linki gdzie coś takiego było poruszane i skutecznie zostało to rozwiązane, i tak do wszystkich częstych problemów. W dziale tym jest 40 stron tematów, chciałem je wszystkie przelecieć, ale jeśli zamierzasz zrobić coś podobnego to nie ma sensu żebyśmy się dulowali Solskier.Solskier pisze:jeśli taka propozycja pasuje Wam to ja zaklepuje dział z Sienkami Diesla
Ale na wszelki wypadek zaklepie "Zawieszenie"Solskier pisze:To co chłopaki robimy listę :
1. Ja - Silniki Wysokoprężne
2. Jacek - CA
3. Irek - Nadwozia i Wnętrze
- Solskier
- Forum Audi 80

- Imię: Sebastian
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Labiel, Nie chodzi mi konkretnie o to aby każdy mod miał tylko i wyłącznie swój dział tylko o to abyśmy teraz się podzielili i postawili te działy na nogi a później jak już je uporządkujemy to nadal będziemy wspólnie wszyscy razem usuwać z każdego działu wszystkie problemy. Chciałbym aby każdy z Nas na chwile obecną upodobał sobie jedne dział i go doprowadził do porządku , tzn, wywalił nie potrzebne tematy, te pozamykane, te zdublowane wielokrotnie i przede wszystkim ustalił jedne i właściwe TAGi tak aby wyszukiwarka dawała sobie lepiej z tym rade. Zdaje sobie również sprawę z tego iż nie zajmie to chwile ale myślę ze każdy z Nas spędza sporo czasu na forum wiec powoli możemy sukcesywnie dążyć do celu.
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Nadwozie: Avant quattro
Wybacz Piotrze, ale osobiście uważam, ze takie przydzielenie moda do konkretnego działu, jest bardzo dobrym pomysłem. Będzie można bardziej się skupić, na swojej robocie.Solskier pisze:Nie chodzi mi konkretnie o to aby każdy mod miał tylko i wyłącznie swój dział tylko o to abyśmy teraz się podzielili i postawili te działy na nogi a później jak już je uporządkujemy to nadal będziemy wspólnie wszyscy razem usuwać z każdego działu wszystkie problemy
Wtedy informuje o tym innych, a Ci po zrobieniu obchodu po swoim terytorium, idą na gościnne występy do niegoLabiel pisze:co w sytuacji kiedy powiedzmy danych moderatorów nie będzie przez jakiś czas z różnych przyczyn? Taki dział może wtedyz "zarosnąć chwastami" bo pozostali modowie będę sprzątać jedynie na swoim podwórku.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Kontakt:
W takim razie jak najbardziej się pod tym podpisuję. W takim razie tak jak wcześniej już pisałem mogę zająć się działem "zawieszenie". Czeka mnie tam duużżżoo pracy. Tylko żeby się nie okazało że na koniec zostanie tylko kilka tematów :mrgreen:Solskier pisze:Labiel, Nie chodzi mi konkretnie o to aby każdy mod miał tylko i wyłącznie swój dział tylko o to abyśmy teraz się podzielili i postawili te działy na nogi