[ zloty] Spot - Lublin
-
- Forum Audi 80
- Imię: Jacek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
- Kontakt:
nie wydaje mi sie aby byl czas w niedziele na impreze w parku Lud.... - kurde nie moge tego słowa, a fujj jakie ono ochydne hehe !!!!
wszystko zalezy od tego jak sie ulozy spotkanie ilu bedzie chetnych na tor i w ogóle.
proponuje nie mieszac tych wydarzen - jesli chodzi o niedziele oczywiscie-nawet nie mieli bysmy jak zaparkowac pod tym parkiem i tak bedzie w h... ludziów!!!
sobote. czemu nie !!!! nikt nic nie mowi na ten temt - to chyba we własnym zakresie...
TAK, TAK szykuje sie zaj... a impra WARUNEK - 100% frekfencji przypominam
wszystko zalezy od tego jak sie ulozy spotkanie ilu bedzie chetnych na tor i w ogóle.
proponuje nie mieszac tych wydarzen - jesli chodzi o niedziele oczywiscie-nawet nie mieli bysmy jak zaparkowac pod tym parkiem i tak bedzie w h... ludziów!!!
sobote. czemu nie !!!! nikt nic nie mowi na ten temt - to chyba we własnym zakresie...
witam wszystkich
(z góry mówie, że nie czytam wszystkich postów, ponieważ nie zawsze moge :evil: :oops: , i z góry przepraszam)
a teraz pytanie:
14/15 kwietnia są targi tuningowe pt. "SOUND OF TUNING" (tak jak kiedyś wspominałem)
szczegóły:
http://www.soundoftuning.pl/
więc czy ktoś z naszej grupy się tam wybiera???
bo ja będe na 99,5% , a i nikogo nieznam z NASZEGOtowarzystwa więc do kogo mógłbym podejści, jak coś....(srebrna AUDICZKA, przepiękna....heheh :mrgreen: )
(z góry mówie, że nie czytam wszystkich postów, ponieważ nie zawsze moge :evil: :oops: , i z góry przepraszam)
a teraz pytanie:
14/15 kwietnia są targi tuningowe pt. "SOUND OF TUNING" (tak jak kiedyś wspominałem)
szczegóły:
http://www.soundoftuning.pl/
więc czy ktoś z naszej grupy się tam wybiera???
bo ja będe na 99,5% , a i nikogo nieznam z NASZEGOtowarzystwa więc do kogo mógłbym podejści, jak coś....(srebrna AUDICZKA, przepiękna....heheh :mrgreen: )
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
joker - mam nadzieje ze wiesz ze 15.04 (niedziela) jest spocik prawdopodobnie spotykamy sie od razu na torze przy zemborzyckiej - nie widze mozliwosci aby cie tam nie bylo.
chcesz walic na "SOUND OF TUNING" - prosze bardzo ale zrob to w sobote :!: :!: :!:
moze w sobote i ja wpadne ?
ale niedzielny spocik - to PRIORYTET!!!
chcesz walic na "SOUND OF TUNING" - prosze bardzo ale zrob to w sobote :!: :!: :!:
moze w sobote i ja wpadne ?
ale niedzielny spocik - to PRIORYTET!!!
A jak kogoś nie bedzie dostaje bana. 8-)rafi pisze:nie wydaje mi sie aby byl czas w niedziele na impreze w parku Lud.... - kurde nie moge tego słowa, a fujj jakie ono ochydne hehe !!!!
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
witaj Pablo
chlopaki z lkt spotykaja sie podobno od razu na torze- nie chca tracic czasu? tak naprwade to nie wiadomo ilu bedzie chetnych na ten tor- jesli sporo? - to bedzie na co popatrzec i szkoda wtedy patrzec na zamek hehe
moze lepiej nie mieszajmy tylko wzyscy o 15.00 na torze - tam bysmy sie ustawili - fotki, gadka, wybór miss ? hehee a potem wyscigi???
chlopaki z lkt spotykaja sie podobno od razu na torze- nie chca tracic czasu? tak naprwade to nie wiadomo ilu bedzie chetnych na ten tor- jesli sporo? - to bedzie na co popatrzec i szkoda wtedy patrzec na zamek hehe
moze lepiej nie mieszajmy tylko wzyscy o 15.00 na torze - tam bysmy sie ustawili - fotki, gadka, wybór miss ? hehee a potem wyscigi???