Tak jak pisałem ja taki kupiłem i z całą pewnością jest on plastikowy. Nie wygląda źle, ale dużo lepszy jest ori znaczek Comfort Edition (lub inny tegi typu np. Competition itp.)KoTeK_Malbork pisze:Zamówiłem zobaczymy:) ktoś napisał że jeszcze ringi i będzie super ringi też zamówiłem ale wracając do znaczka dzwoniłem do kolesia i twierdzi iż to jest metal!!! Wycięte i sprasowane razem... Ktoś pisał ze to plastikowe czy jakoś tak koleś coś tam mówił iż to jest naklejone na paru milimetrową folię ale że całe plastikowe to nie a w sumie nie kupię to się nie przekonam Lenio21 zobaczysz w realu.
[b3/b4] Gadzet - emblemat nad schowek
- KoTeK_Malbork
- Forum Audi 80
Znaczek właśnie dotarł i powiem tak: Rzeczywiście jest on taki miękki jak folia może to taki cieniutki kawałek metalu nie wiem ale nie wygląda źle i tak to będzie wklejone w zagłębienie, choć być może taki a raczej na pewno taki http://allegro.pl/item491726538_audi_80 ... chrom.html by wyglądał lepiej ale i cena wyższa... Ja jestem zadowolony:D
ps. pokazany znaczek to Audi 90 ale 80 też widziałem.
ps. pokazany znaczek to Audi 90 ale 80 też widziałem.
Kupiłem i ja ten emblemat nad schowek z allegro i powiem szczerze, że jakość jego wykonania jest zadowalająca, pasuje idealnie w zagłębienie w desce, a przez to, że jest elastyczny, dobrze przylega do deski rozdzielczej, natomiast jeśli chodzi o efekt końcowy, to w porównaniu ze standardowym czarnym emblematem, jest świetny, aż chce się teraz patrzeć na deskę, niby taki drobiazg a cieszy Dodatkowo mam też zamontowane ringi na zegary plus alurygle, a więc ładnie się to komponuje.
- daniel_b11
- Forum Audi 80
Wnioskuję że jest to ten sam znaczek który kupowałem dobrych kilka miesięcy temu. Wcale nie są takie cudowne, jest delikatnie za szeroki i za krótki (w stosunku do wcięcia w desce) a do tego za cholere nie trzyma się na tej taśmie która tam jest, właśnie przez to że nie wchodzi. Ja zrobiłem partyzantkę i przykleiłem na kropelce.
Reasumując jestem zadowolony, nie rzucają się te wady w oczy. Dodam że kupowałem z napisem S-line co by dopełnić całość tego co jest w aucie.
Reasumując jestem zadowolony, nie rzucają się te wady w oczy. Dodam że kupowałem z napisem S-line co by dopełnić całość tego co jest w aucie.
- przemko1982
- Audi 80 Klub