bogus pisze:KorNoLio widze ze masz teraz c4 aah masz w nim moze blosika mozesz mi powiedziec jak to sie zachowuje nie strzela ile spala bo zastanawiam sie miedzy blosem a sekwencja do aah
Mam AAH ale mam założoną sekwencję i to bym polecił do tego silnika. Z blosem może być różnie, blos jest dobrym rozwiązaniem do mechanicznych wtrysków zaraz po III generacji, ale do wszystkich elektronicznych wielopunktowych polecam sekwencję, do AAH na sterowniku STAG-300.
bogus pisze:przewod zasilajacy silnik czyli ten co leci od butli do parownika musi byc o srednicy min 0.8mm nie mniejsze wiekszy tez nie musi byc taki jest ok
Hmm u mnie był 6mm a nie 0.8mm, są jeszcze 8mm i pewnie o taki chodzi. U mnie wcale nie było potrzeby montażu większego bo wystarczało to w zupełności.
bogus pisze:wyjete zabezpieczenie z butli to dolotowe gazownik bedzie wiedzial tam gdzie jest ten przewod podpiety
Też mi o tym nic nie wiadomo i taka operacja u mnie nie była potrzebna, brat który też ma blosa w golfie na gaźniku też nie robił takich rzeczy.
bogus pisze:jesli chodzi o samego blosa musi byc ustawiony w pozycji pionowej kazde inne ustawienie jest bledne moze byc falowanie obrotami i tak dalej,
Tutaj to jest dla mnie bzdura chyba nie czytałeś instrukcji montażu blosa.
bogus pisze:egulacja tylko i wylacznie na hamowni zadne gazowniki, u gazownika mozesz co kolwiek ustawic
Tutaj jest to prawdą napewno ustawisz lepiej niż na analizatorze, ale trzeba za to sporo zapłacić.
bogus pisze:kompensacja musi byc to podstawa
Z tym całkowicie się nie zgadzam kompensacja odpięta.