[center]Witam![/center]
Chcialbym zalozyc do mojej niuni boczki z audi 100/A6 C4 z rocznika 1993 razem z glosnikami bo u nie mnie ma glosnikow i czy by pasowaly? dodam ze mam wszystkie elektryczne szyby.Jak nie to z jakiego innego nowszego modelu Audi boczki by pasowaly do mojej niuni?
[80 B4 ABT 93`] Tapicerka drzwi.
[80 B4 ABT 93`] Tapicerka drzwi.
Ostatnio zmieniony 03 sty 2009, 20:31 przez abracadabra87, łącznie zmieniany 1 raz.
Tapicerka od c4 nie podejdzie do b4, bo tam są dłuższe drzwi. Jedyne co możesz zrobić, to założyć tapicerkę z tzw. "parapetami" - oczywiście jeżeli takich nie masz.
Jeżeli chodzi o głośniki w przednich drzwiach, to są w sumie 2 wyjścia - albo kupisz sobie panele głośnikowe na www.taschki.pl (koszt ok 300 zł za kpl), albo zrobisz sobie sam takie panele, lub zlecisz komuś ich zrobienie - np. mnie <rotfl2>
Zaglądnij do mojego tematu i zobacz jak ja zrobiłem takie panele. Mogę je również dla Ciebie wykonać <ok>
Jeżeli chodzi o głośniki w przednich drzwiach, to są w sumie 2 wyjścia - albo kupisz sobie panele głośnikowe na www.taschki.pl (koszt ok 300 zł za kpl), albo zrobisz sobie sam takie panele, lub zlecisz komuś ich zrobienie - np. mnie <rotfl2>
Zaglądnij do mojego tematu i zobacz jak ja zrobiłem takie panele. Mogę je również dla Ciebie wykonać <ok>