Pozdrówki dla wszytskich <ok>
Mam do was pytanie dotyczące licznika ale jak w tytule napisałem do golfa II.
Wiem wiem pewnie wiekszość pomyśli co ten koles tu szuka? Mam moją ukochaną audiolę
ale niestety mało jeżdżę ( żonka skonfiskowała mi samochód bo jest duży szybki i bezpieczny a dużo jeżdzi i to z dzieckiem ) wiec kupiłem na dojazd do pracy wspomniany sweterek :mrgreen: jestem zadowolony ale mam pytanie (uff nareszcie sedno sprawy)
czy mozna bez jakichkolwiek przeróbek zamienic liczniki w golfie 1.6 z big benem na taki z obrotomierzem. Pytam bo wiem że na forum jes duzo fachowców i ludzi znających sie na temacie oka juz kończe kończe i czekam na odpo.
Aha byłbym zapomniał Wszystkiego Dobrego W Nowym Roku :mrgreen:
[licznik]ale golf mk II
a prosze http://forum.vwgolf.pl/ na samym dole masz szukajke.
kolego to jest aden problem ale sprawdz najpierw czy masz zegary na jeden wtyk czy na 2 !! Golf jest tak sprytnie zrobiony ze instalacja pod obrotek już jest wiec wypinasz stary zegar wpinasz nowy i po problemie !! ale pamietaj przy kupinie zeby kupic z taką samo iloscia wtyczek !! Wiem co mówie bo sam miałem Golfa Mk2 i też zmieniałem zegary !! A z forum golfa polecam ci www.forum.vwgolf.pl , www.forum.vwslask.pl i www.vwzone.pl tam znajdziesz wszystko na temat tego autka !! pozdrawiam !!