[b3/b4] Kierunkowskazy - przednie, dymione
[b3/b4] Kierunkowskazy - przednie, dymione
Witam. Co sądzicie o dymionych kierunkach z przodu? Macie moze jakies fotki jak to wygląda?
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2010, 15:25 przez dejf, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
gLaSS, wydaje mi sie ze mamy ten sam kolor czyli ciemny szary :mrgreen: zastanawiałem sie jak by to wałsnie wygladało juz od dawna w mojej ale po tych fotkach zrezygnowałem :mrgreen: sory ale kupa
[ Dodano: 2007-04-06, 20:47 ]
Chociaz nie mowie nim nie bo są super ale nie w takich kolorach jasnych. Np ciemny zielony, czarny, bordo metalic to gitara by była
[ Dodano: 2007-04-06, 20:47 ]
Chociaz nie mowie nim nie bo są super ale nie w takich kolorach jasnych. Np ciemny zielony, czarny, bordo metalic to gitara by była
Misiek_Stce, sam napisałeś że ciemny szary to jest i zaraz zaprzeczyłeś samemu sobie moim zdaniem pasuje .. . ale tak jak napisałem ... kwestia gustu ... ja już ją kupiłem tak zrobioną i mi sie podoba...
zgredek27, owszem też bym chętnie zrobił lampki w tym kolorze... ale tylko tylnie .... coś jak miał ElMlody u siebie ... ale to już nie ta klasa ...
zgredek27, owszem też bym chętnie zrobił lampki w tym kolorze... ale tylko tylnie .... coś jak miał ElMlody u siebie ... ale to już nie ta klasa ...